Verjus

Merk
Lachaud
Verpakking
Fles 1 liter
Artikelnummer
24107530

Productomschrijving

Verjus is een azijn van de most van onrijpe druiven met een milde zuurgraad van circa 4,5% en wordt veel toegepast in de klassieke Franse keuken. Het percentage azijnzuur is heel laag en daardoor is de verjus lekker fris. Gebruik het vooral om aanbaksels te deglaceren waarin u licht gevogelte, vis of schaaldieren heeft gebakken; zo krijgt u een mooie basis om een saus mee op te zetten. Ook erg lekker om bijvoorbeeld kalfsvlees mee af te blussen.

Specificaties

Wereldse Smaken

Type keuken Franse keuken

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na opening verpakking, product gekoeld
Minimale bewaartemperatuur 15 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC
Bereidingsadvies Ready to be use

Ingredienten en voedingswaarden info

100 % groene druiven uit frankrijk

Per 100 gram

Energie (kJ) 182,9
Energie (Kcal) 43,3
Eiwitten (gram) 0,1
Koolhydraten (gram) 8,7
- waarvan suiker (gram) 5,5
Vet (gram) 0,9
Vezels (gram) 10

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Kan sporen bevatten van
zwavel en sulfieten