Bijzondere delicatessen

Exotische kruiden, luxueuze delicatessen, fijne pekels, confituren en speciale noten: u vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment food en delicatessen. Onze inkopers zorgen er continu voor dat er nieuwe verrassende producten in het assortiment worden opgenomen. Hierin werken wij nauw samen met onze partner Ebo van den Bor, specialist in Oosterse en Mediterrane producten.  Wij volgen de internationale trends op de voet.

Droge kruidenierswaren voor elk moment

Ons assortiment droge kruidenierswaren bestaat uit zeer uiteenlopende producten. Denk aan alledaagse benodigdheden zoals bouillons, vetten, olie, zout en ontbijtgranen. Daarnaast ook de exclusieve en internationale producten: zoals yuzu, miso, mole, panko en meer.

Kruiden en sauzen: wereldse smaakmakers

Kruiden worden al verhandeld sinds de middeleeuwen en zijn als smaakmakers niet meer weg te denken. Speciaal voor onze klanten selecteren wij de beste smaakmakers van over de hele wereld die stuk voor stuk een verrijking van uw gerechten zullen zijn.
Ook sauzen kunnen maaltijden net dat beetje extra geven. In ons assortiment vindt u de beste producten om uw unieke zelfgemaakte sauzen te maken, of kies voor een bijzondere saus uit het assortiment.

Meel & bloem

Of u nu glutenvrij, biologisch of gewoon eens een andere meelsoort wilt proberen, bij ons vindt u een groot assortiment aan meel- en bloemsoorten. Ook zijn verschillende specialistische soorten bloem te vinden, zoals Italiaans bloem voor pizza’s.