Bbq hub everdure by hes*opruimprijs*

'Designed for outdoor entertainers'

Merk
Everdure by heston
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
62005970
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Of u nu een simpele steak wilt bereiden of een heel varken aan het roterende spit, dan is de HUB Everdure perfect voor u. De HUB is functioneel en heeft een elegant en tijdloos design. Van slanke, taps toelopende pijpen, gladde en stijlvolle chromen grillhandvaten tot het subtiel geïntrigeerde draaispit; de HUB heeft de perfecte balans tussen vorm en functie. Met de HUB heeft u dankzij de elektrische ontsteker uw barbecue binnen 10 minuten op de gewenste temperatuur. Het draaispit is op drie verschillende hoogtes in te stellen. De klauwvormige Cliplock Forks zorgen ervoor dat u ieder stuk vlees veilig kunt ronddraaien aan het spit. Met de HUB geeft u een heerlijke authentieke rooksmaak aan uw culinaire bereidingen.

Specificaties HUB:

De HUB Everdure geeft u de ultieme houtskoolervaring. Het is speciaal ontwikkeld voor de ‘outdoor entertainer’ door niemand minder dan top chef-kok Heston Blumenthal.

- Geïntrigeerd draaispit
- Inschuifbaar en in hoogte verstelbaar draaispit
- Gepatenteerd spit met kliksysteem
- Ingebouwd elektrisch snoer van 1,5 meter
- Windscherm
- Porseleinen firebox en houtskooltray
- Grote opslagcapaciteit achter de RVS-deuren
- RVS-grill met 'cool to handle' handvaten
- Houtskool en elektrische ontsteking
- In 10 minuten klaar voor gebruik dankzij het Fast Flame Ignition System
- 'Set and forget' control
- 40 kilogram capaciteit op het Rotiscope Technology
- Gemakkelijk te reinigen
- Afmetingen: 136,5 x 90 x 48,7 cm.

Over Everdure en Heston Blumenthal

Heston Blumenthal is een van ‘s werelds beste chef-koks. Zijn restaurant The Fat Duck in Berkshire heeft een onderscheiding gewonnen en is bekroond met drie Michelinsterren. In samenwerking met ontwerpers en ingenieurs heeft Heston Blumenthal de perfecte en moderne barbecues weten te creëren. De nieuwste technieken, design esthetiek, gebruiksgemak en aandacht voor details zijn gecombineerd met als resultaat een prachtige reeks houtskoolbarbecues. Heston Blumentahl is een chef-kok met grote passie en pionier op het gebied van moleculair koken.