Technieken en recepten voor roken

Verpakking
Silo 1 stuk
Artikelnummer
51114100
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

In Technieken en recepten voor het roken leert Chris Schlesinger, chef en mede-eigenaar van The Automatic, de lezer grondbeginselen van het ‘smoken’. “Het maakt niet uit of u een enorme luxe smoker of een doodgewone kogelbarbecue heeft; als u de 25 onmisbare rooktechnieken kent, kunt u altijd genieten van heerlijk zelfgerookte ribs, zalm en kip”, aldus Chris. “Deze technieken en de 25 bijbehorende recepten vindt u in dit boek. Zo bent u niet alleen een ‘smoker’, maar vooral ‘hot’!”

Specificaties

Specificaties boek

Uitgever Veltman
Aantal pagina's 128
Jaar 2018

Fysieke eigenschappen

Breedte 21 cm
Hoogte 21 cm
Diepte 1,7 cm
Gewicht 0,501 kg