Vlees roken

Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
51111940
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Het boek 'Vlees roken' helpt u om de kunst van het roken te perfectioneren. Aan bod komen gereedschappen, technieken en recepten. Combineer precisie met alchemie en produceer het lekkerste, meest malse vlees dat u ooit heeft geproefd. Het boek bevat meer dan 50 recepten voor het roken van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en zeevruchten van de bekroonde Texaanse pitmaster Will Fleischman.Technieken worden stapsgewijs uitgelegd en gelden voor zowel gewone barbecues als speciale rookovens.

Specificaties

Specificaties boek

Auteur Fleischman, W.
Uitgever Veltman
Aantal pagina's 192
Taal Nederlands
Jaar 2017
Thema Kooktechnieken
Verschijningsvorm Hardcover

Fysieke eigenschappen

Breedte 20,2 cm
Hoogte 24,1 cm
Diepte 2,4 cm
Gewicht 0,852 kg