Ocoo zwart

Merk
100% chef
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
62007530

Productomschrijving

OCOO is een dubbele automatische drukkookmachine die het mogelijk maakt om buitengewone texturen met elk type product te bereiken. OCOO is gebaseerd op een eeuwenoude Koreaanse kooktechniek, traditioneel gebruikt om extracten van medicinale planten te maken met behoud van de eigenschappen van voedsel, zoals bij het produceren van ginseng-extracten.

Productinformatie

Met een temperatuurcontrolesonde kunt u precieze kookcycli instellen en regelen. Het menu bevat een reeks kookprogramma's voor het maken van soepen, gistingen en stoofschotels. OCOO bereidt peulvruchten zonder vooraf te weken, waardoor spectaculaire texturen en intense en verrassende smaken worden verkregen, die met andere kooktechnieken onmogelijk te verkrijgen zijn.

OCOO combineert drie verschillende principes: de regeling van de druk, de lage temperatuur en het infrarood dat wordt uitgestraald door de keramische pot met germaniumcomponenten.

Een kleine hoeveelheid water toegevoegd aan de onderkant van de drukbel wordt warm en sluit tegelijkertijd de keramische pot erin. De stoom die wordt geproduceerd door de vochtigheid van het voedsel in de keramische potstoofpot, kookt en fermenteert zonder het risico van verbranding van het voedsel. In tegenstelling tot traditionele drukkoken, laat OCOO geen voedselvocht ontsnappen uit de keramische pot vanwege de druk die door de bel wordt gecreëerd. Het water en de aromatische deeltjes in het voedsel zitten gevangen in de pot en zijn daarin geconcentreerd.

OCOO is volledig programmeerbaar en zeer eenvoudig te gebruiken, bestaande uit verschillende programma's met vooraf bepaalde temperaturen en drukniveaus voor de bereiding van soepen, crèmes en geklaarde bouillons omdat ze niet door koken worden gemaakt. Gouden bouillon kan worden verkregen zonder botten of groenten te roosteren, alleen met behulp van het specifieke programma.

Specificaties

Specificaties keukenmachine

Traploos instelbaar Ja
Stoomtemperatuur Ja
Bereidingsfuncties Koken
Stomen
Deksel Ja

Gebruiksgemak

Display Ja
Timer Ja
Automatische uitschakeling Ja
Controlelampje Ja
Aan/uit indicator Ja
Snoeropbergmogelijkheid Nee
Antislipvoetjes Ja

Schoonmaak & Reiniging

Onderdelen demonteerbaar Ja

Stroomvoorziening

Stekker meegeleverd Ja

Fysieke eigenschappen

Breedte 35 cm
Hoogte 40 cm
Diepte 35 cm
Inhoud 2.5 l
Kleur Zwart
Materiaal Kunststof
Staal

Bereiden en bewaren