Veiligh.schoen heren s2 laag zwart 45

Merk
Michelin
Verpakking
Doos 1 paar
Artikelnummer
63501920

Productomschrijving

Deze schoenen zijn speciaal ontwikkeld voor gladde keukenvloeren waarbij ook een zachte rubbercompound hoort voor een maximale grip. De schoenen zijn absoluut niet geschikt voor ruwe vloeren, vloeren die een antislip-laag hebben, of voor buitengebruik. Dit versnelt de slijtage van de zolen namelijk aanzienlijk. Chaud Devant GT1 Pro Magister schoenen zijn uitsluitend geschikt voor binnengebruik op gladde keukenvloeren zonder antislip-laag. De GT1 Pro Magister schoen is uiterst kwalitatief. De buigplek van de schoen is goed verstevigd en de overgang van de aluminium neus naar de schoen ook. Voor extra gemak hebben de schoenen een stevige aantreklus, zodat u de schoen in één beweging aan kunt trekken.

GT1 Pro Magister is de eerste schoen die speciaal voor chefs is ontworpen. Chaud Devant en Michelin Technical Soles hebben er een trendy schoen van gemaakt met een Italiaans design. Het waterafstotende leer, de antislipzool en de aluminium neus maken deze schoen perfect voor in de keuken. Zonder veters, zodat hij makkelijk schoon te maken is. De schoen is Class S2, SRC getest en gekeurd en voldoet aan de EN ISO 20345:2011 veiligheidsnorm.

Maat: 45
Kleur: zwart
Model: laag

Onderhoudstip

Onderhoud uw schoenen goed en u zult er lang plezier van hebben. Reinig de schoenen regelmatig met een borstel en een beetje warm water. Aangeraden wordt om de schoenen te behandelen met een neutrale schoensmeer, lotion of was. Gebruik nooit gekleurde producten. Droog de schoenen niet in de zon of bij een warmtebron. U kunt de witte rand reinigen met natuurlijke zeep en water, maar zorg dat de zeep niet met het leer in aanraking komt. Bewaar de schoenen in een schoenentas of schoenendoos op een droge, goed geventileerde plaats.

Specificaties

Specificaties schoen

Schoenmaat 45
Model Laag model

Fysieke eigenschappen

Kleur Zwart
Materiaal Leer