Hete kolen

Grillen & koken met een kamado

Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
51110144
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas zijn de auteurs van het boek Hete kolen - grillen & koken met een kamado. De kamado is een van oorsprong Japanse klei-oven, zoals de Big Green Egg. Jeroen Hazebroek is barbecuekok en kookt van jongs af aan op open vuur. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado en sinds 2007 is hij eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich bezighoudt met catering, demonstraties en workshops. In het boek komen de diverse merken en technieken uitgebreid aan bod. Deze schat aan informatie wordt gelardeerd met 32 smakelijke, haalbare recepten om deze technieken daadwerkelijk in de praktijk te brengen.

 

Specificaties

Specificaties boek

Auteur Hazebroek, J. ,Elenbaas, L.
Uitgever Fontaine
Aantal pagina's 128
Taal Nederlands
Jaar 2014
Thema Barbecue
Verschijningsvorm Hardcover

Fysieke eigenschappen

Breedte 21 cm
Hoogte 25,8 cm
Diepte 2,3 cm
Gewicht 0,865 kg