Sous vide

Sous-vide recepten voor de professional

Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
51108504
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Sous Vide - het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur, belicht uitgebreid en gedegen de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken. Hubertus Tzschirner behandelt in het boek de gewenste apparatuur, technieken en vaardigheden. Het boek Sous Vide bevat meer dan 60 inspirerende recepten. De duidelijke recepten zijn van een hoog professioneel niveau en gaan uit van veel werkervaring.
 

Specificaties

Specificaties boek

Auteur Tzschirner, H. ,Vilgis, A.
Uitgever Veltman
Aantal pagina's 256
Taal Nederlands
Jaar 2013
Thema Kooktechnieken
Verschijningsvorm Hardcover

Fysieke eigenschappen

Breedte 25,1 cm
Hoogte 28,9 cm
Diepte 2,8 cm
Gewicht 1,67 kg