Vaatwas eco+ alu & glas

Merk
Ecologiq
Verpakking
Box 10 liter
Artikelnummer
29207470

Productomschrijving

Het vaatwas eco+ vaatwasmiddel van Ecologiq is een innovatief, hooggeconcentreerd, ecologisch, vloeibaar machinaal vaat- en glazenspoelmiddel.Het middel is veilig voor het milieu, 100% biologisch afbreekbaar en is niet giftig. U kunt het gebruiken in glazenspoelmachines en één-tanks professionele vaatwasmachines. Het vaatwasmiddel werkt bij alle waterhardheden en verwijderd doeltreffend alle voorkomende vervuilingen van glaswerk en porselein.Vaatwasmiddelen van Ecologiq worden alleen toegepast met behulp van speciale Smart Dosing

Technology doseerapparatuur. Deze wordt geïnstalleerd, afgesteld en onderhouden door de specialisten van het Technisch Serviceteam.Voordelen op een rij:

- Niet giftig, geen fosfaat, fosfonaat, chloorbleekloog, NTA of EDTA

- 55% besparing in uw afvalstroom van verpakkingsmateriaal

- 25-40% productbesparingen door het gebruik van slimme SDT doseertechnologie

- Veilig en beschermend voor (kwetsbaar) glaswerk.

Over Ecologiq

Ecologiq is het eigen hygiëne-concept van HANOS, speciaal ontwikkeld om de professionele gebruiker volledig te ontzorgen op het gebied van hygiëne.ECO, SAFETY en QUALITY. Dát zijn de pijlers van de Ecologiq productlijn van HANOS. De producten zijn volledig bio-based, veilig voor de gebruiker en van hoge kwaliteit. Daarmee voldoet het aan alle eisen van vandaag en is het onderscheidend met unieke producten. Door de ecologische en veilige samenstelling, is het gelukt om de producten nog verder te concentreren. Dit heeft veel voordelen voor mens en milieu, maar levert ook een flinke verbruiksbesparing op.