Vaatwas eco+ middel water

Merk
Ecologiq
Verpakking
Box 10 liter
Artikelnummer
29207440

Productomschrijving

Vaatwas eco+ middelhard water is een innovatief, hooggeconcentreerd, ecologisch, vloeibaar machinaal vaatwasmiddel voor waswater van 0 tot 6 °dH. Het vaatwasmiddel is veilig voor het milieu en niet giftig. Het is geschikt voor gebruik in alle ééntanks professionele vaatwasmachines en is werkzaam bij waterhardheden tot 10 °dH. Het verwijdert alle voorkomende vervuilingen van servies, bestek, glaswerk, potten, pannen en overig keukenmateriaal.Het middel bevat geen minerale zuren, geen loog, geen fosfaat, fosfonaat, chloorbleekloog, NTA of EDTA.Vaatwasmiddelen van Ecologiq worden alleen toegepast met behulp van speciale Smart Dosing

Technology doseerapparatuur. Deze wordt geïnstalleerd, afgesteld en onderhouden door de specialisten van het Technisch Serviceteam.


Over Ecologiq

Ecologiq is het eigen hygiëne-concept van HANOS, speciaal ontwikkeld om de professionele gebruiker volledig te ontzorgen op het gebied van hygiëne.ECO, SAFETY en QUALITY. Dát zijn de pijlers van de Ecologiq productlijn van HANOS. De producten zijn volledig bio-based, veilig voor de gebruiker en van hoge kwaliteit. Daarmee voldoet het aan alle eisen van vandaag en is het onderscheidend met unieke producten. Door de ecologische en veilige samenstelling, is het gelukt om de producten nog verder te concentreren. Dit heeft veel voordelen voor mens en milieu, maar levert ook een flinke verbruiksbesparing op.