Non-food voor de professionele horeca

Het belang van non-food in de professionele horeca is duidelijk; zonder valt niet te werken. HANOS biedt daarom een uitgebreid assortiment eersteklas non-food horecaproducten aan. Dat betekent horeca meubilair, horeca keukens, horeca apparatuur, horeca benodigdheden, bedrijfskleding en nog veel meer.

HANOS Select: non-food kwaliteitslabel

Binnen het non-food assortiment, voert HANOS zijn eigen non-food kwaliteitslabel ‘HANOS Select’. Dit huismerk hebben we verdeeld in de labels Select Cuisine en Select Dinnerware. Bent u op zoek naar een kwalitatief broodmes, een professionele bain-marie of een degelijke koekenpan? Dan vindt u onder de naam Select Cuisine wat u zoekt. HANOS Select Dinnerware biedt u een compleet assortiment aan porselein en glaswerk. Van chique wijnglazen en borden in diverse formaten tot mooie serveerplateaus en koffiekopjes. Alles om uw menu helemaal tot zijn recht te laten komen! U bent voordeliger uit als u werkt met de HANOS Select producten.

Maak een keuze uit ons uitgebreide non-food assortiment

Wat heeft u nodig? Maak een selectie uit de diverse overzichtelijke productcategorieën en vind het gewenste product. Liever persoonlijk contact? Dan kunt u natuurlijk terecht bij onze non-food specialisten in de groothandel. Ook onze partners Studio Senses, Kaja Interieurs en Van Gestel Grootkeukentechniek helpen u graag verder.

Een KitchenAid voor in elke soort keuken

Een goed begin is het halve werk. En zo werkt het eigenlijk ook met een goede keukenmachine. Een kwalitatieve foodprocessor zorgt ervoor dat uw bereidingen worden zoals ú dat bedoeld had. Deze keukenmachine is multifunctioneel, omdat u speciale kitchenaid accessoires kunt aanschaffen. Zo heeft u niet alleen een menger met garde in de keuken, maar bijvoorbeeld ook een groentesnijder, raviolimaker of handige schaaf! Neem een kijkje in ons KitchenAid-assortiment.