Chocolade ijs coating callets puur

56,4% cacao

Merk
Callebaut
Verpakking
Doos 2500 gram
Artikelnummer
33005190

Productomschrijving

Proef de intense smaak van deze unieke chocolade. De Ice Chocolate Donker van Callebaut® is een uniek recept waarmee je heerlijk chocolade ijs kunt maken. Het recept is extra rijk aan cacaoboter, waardoor je een dikke chocoladelaag krijgt met een onweerstaanbare kraak. De smaak is heerlijk intens en het smelt direct in je mond. Bovendien hoeft u de Ice Chocolate niet te temperen: het voldoet om te smelten en de temperatuurschok zorgt voor een glimmende chocoladelaag.
Bewaar de gesmolten Ice Chocolate op een constante temperatuur om te voorkomen dat het dikker wordt of te veel kristalliseert. U kunt er de hele dag mee doorgaan.

Meer over het product

• Gewoon smelten en uw ijs onderdompelen of omhullen.
• Intense chocoladesmaak voor een harde en knapperig kraak rond ijs
• Finest Belgian Chocolate
• Gemaakt van traceerbare en 100% duurzame West-Afrikaanse cacaobonen
• Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct

Over Callebaut

Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut. Voor iedere verkochte verpakking wordt een deel geinvesteerd in de duurzame teelt van cacao via de Cocoa Horizons Foundation.

Ook interessant voor u

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 12 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Ingrediënten: suiker : cacaomassa : cacaoboter : MELK vet : emulgator: SOJA lecithine : natuurlijk vanille aroma

Per 100 gram

Energie (kJ) 2527
Energie (Kcal) 604
Eiwitten (gram) 3,8
Koolhydraten (gram) 41
- waarvan suiker (gram) 39
Vet (gram) 45,5
- waarvan verzadigd (gram) 27
Zout (gram) 0,01

Allergie-informatie info

Melk
Met
melk
Soja
Met
soja