Chocolade ijs coating callets melk

40,7% cacao

Merk
Callebaut
Verpakking
Zak 2,5 kilogram
Artikelnummer
33003920

Productomschrijving

Met Ice Chocolate 823 beschikken ijsbereiders nu over hun eigen unieke chocoladerecept om gelato met een knapperig laagje romige chocolade te omhullen. Deze Callebaut chocolade is bijzonder makkelijk in gebruik: gewoon smelten en klaar is Kees. Temperen is niet nodig. De melkchocolade smelt binnen een paar seconden in de mond voor een intens genot. Verwacht een alom geliefde uitgebalanceerde smaak die de rijke noten van geroosterde cacao combineert met romige smaken van melk en karamel.

Meer over het product

• Melkchocolade om ijsjes in te dippen en stracciatella te maken
• Volle smaak en de perfecte balans tussen cacao, melk en karamel
• Finest Belgian Chocolate
• Gemaakt van traceerbare en 100% duurzame West-Afrikaanse cacaobonen
• Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct

Over Callebaut

Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut. Voor iedere verkochte verpakking wordt een deel geinvesteerd in de duurzame teelt van cacao via de Cocoa Horizons Foundation.

Ook interessant voor u

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 12 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Ingrediënten: suiker : cacaoboter : volle MELK poeder : cacaomassa : MELK vet : emulgator: SOJA lecithine : natuurlijk vanille aroma

Per 100 gram

Energie (kJ) 2564
Energie (Kcal) 613
Eiwitten (gram) 4,8
Koolhydraten (gram) 45
- waarvan suiker (gram) 44
Vet (gram) 45,5
- waarvan verzadigd (gram) 27
Vezels (gram) 2,1
Zout (gram) 0,13
Cholesterol 30,7

Allergie-informatie info

Melk
Met
melk
Soja
Met
soja