Madagascar donkere chocolade callets

67.40%

Merk
Callebaut
Verpakking
Zak 2500 gram
Artikelnummer
28200251

Productomschrijving

Deze pure chocolade Callets van Callebaut hebben een cacaopercentage van 67,4%. De chocoladedruppels zijn geschikt om te smelten en zijn gemaakt van single origin cacao met uitzonderlijke aroma's. De single origin chocolade uit Madagascar is een allround chocolade. Ideaal als je op zoek bent naar een chocolade voor allerlei toepassingen. De intense cacaosmaak heeft toetsen van frambozen, jeneverbessen, abrikoos en banaan.

Meer over het product

• Intense donkere chocolade met een overvloed aan rode bessen en rijp geel fruit
• Veelzijdig in gebruik
• Uitstekende kristallisatie voor een mooie glans en feilloze kraak
• Creëer heerlijke lekkernijen met de chocolade van Callebaut
• Gemaakt van traceerbare en 100% duurzame cacaobonen uit Madagascar
• Callebaut produceert al meer dan 100 jaar échte Belgische chocolade van cacaoboon tot eindproduct

Over Callebaut

Callebaut maakt chocolade met de beste ingrediënten en passie. Chefs, patissiers, (banket) bakkers en chocolatiers over de hele wereld vertrouwen elke dag op Callebaut. Voor iedere verkochte verpakking wordt een deel geinvesteerd in de duurzame teelt van cacao via de Cocoa Horizons Foundation.

Ook interessant voor u

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product droog en afgesloten bewaren
Minimale bewaartemperatuur 12 ºC
Maximale bewaartemperatuur 20 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Ingrediënten: cacaomassa Madagascar : suiker : cacaoboter : emulgator: SOJA lecithine : natuurlijk vanille aroma

Per 100 gram

Energie (kJ) 2296
Energie (Kcal) 549
Eiwitten (gram) 7,9
Koolhydraten (gram) 33
- waarvan suiker (gram) 30
Vet (gram) 39,5
- waarvan verzadigd (gram) 24
Zout (gram) 0,02

Allergie-informatie info

Soja
Met
soja