Actie

Oesters plat 4/0

Merk
Premier
Verpakking
Mand 12 stuks
Artikelnummer
38424509
Geldig van 21-05-2019 t/m 26-05-2019
14,50 11,95
per mand

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. Krijn Verwijs is onze leverancier van mosselen en oesters.

Platte oesters zijn pas na vijf tot zes jaar rijp voor consumptie en zijn hierdoor schaarser dan de creuse oesters. De oesters hebben een verfijnde en delicate smaak. Het formaat wordt aangegeven met nullen, hoe meer nullen hoe groter de oester. Deze premier platte oesters zijn afkomstig uit het Grevelingenmeer in Nederland of het Limfjord in Denemarken.

Over Krijn Verwijs

Krijn Verwijs Yerseke BV is al in 1880 opgericht als kweekbedrijf van oesters, nu levert het bedrijf dagelijks oesters en mosselen onder de merknamen ‘Premier’ en ‘Premier Premium Quality’. De oesters van Krijn Verwijs komen uit Nederland, Denemarken en Ierland. Daarnaast legt Krijn Verwijs zich toe op de promotie van Zeeuwse mosselen als alternatief voor vlees. Mosselen hebben een heerlijke zilte smaak en bevatten weinig calorieën, maar zijn rijk aan eiwitten, mineralen en vitaminen. Bovendien zijn mosselen een echt regionaal product en hebben een veel lagere milieubelasting dan vlees.

Specificaties

Vangstgebied NOORDOOSTELIJKE DEEL ATLANTISCHE OCEAAN
Latijnse naam PLATTE OESTERS
Keurmerken Vis en Seizoen
IK KOOK BEWUST

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 2ºC
Maximale bewaartemperatuur 7ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

PLATTE OESTERS

Per 100 gram

Energie (kJ) 240
Energie (Kcal) 57
Eiwitten (gram) 6
Koolhydraten (gram) 1,9
Vezels (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Met
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten