Oesters vol liefde

Merk
Premier
Verpakking
Mand 12 stuks
Artikelnummer
38426356

Productomschrijving

Creuse oesters zijn herkenbaar aan de diepe kom en de grillige buitenkant van de schelp. Deze oester is in twee tot drie jaar rijp voor consumptie en heeft een zilte, metaalachtige en licht romige smaak. Het formaat van de oesters wordt aangegeven met getallen van 5 tot 0, waarbij 5 het kleinst is. Deze oesters zitten in een speciale liefdesmand met een oestermes.

Over Krijn Verwijs

Krijn Verwijs Yerseke BV is al in 1880 opgericht als kweekbedrijf van oesters, nu levert het bedrijf dagelijks oesters en mosselen onder de merknamen 'Premie' en 'Premier Premium Quality'. De oesters van Krijn Verwijs komen uit Nederland, Denemarken en Ierland. Daarnaast legt Krijn Verwijs zich toe op de promotie van Zeeuwse mosselen als alternatief voor vlees. Mosselen hebben een heerlijke zilte smaak en bevatten weinig calorieën, maar zijn rijk aan eiwitten, mineralen en vitaminen. Bovendien zijn mosselen een echt regionaal product en hebben een veel lagere milieubelasting dan vlees.

Over IK KOOK BEWUST

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van "dichtbij" komen. Ze zijn herkenbaar aan het 'IK KOOK BEWUST'-logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij.

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 2 ºC
Maximale bewaartemperatuur 5 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Oesters

Per 100 gram

Energie (kJ) 294
Energie (Kcal) 70
Eiwitten (gram) 10,0
Koolhydraten (gram) 3,4
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 1,8
- waarvan verzadigd (gram) 1,0
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0,7
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0,1
Vezels (gram) 0,0
Zout (gram) 0,725
Cholesterol 80

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Met
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten