Oesters wild 3 v&s 25 creuses zeeland

Merk
Premier
Verpakking
Mand 25 stuks
Artikelnummer
38425302
Geldig van 12-10-2020 t/m 08-11-2020
21,50 17,95
per mand

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. Krijn Verwijs is onze leverancier van mosselen en oesters.

Creuse oesters zijn herkenbaar aan de diepe kom en de grillige buitenkant van de schelp. Deze oester is in twee tot drie jaar rijp voor consumptie en heeft een zilte, metaalachtige en licht romige smaak. Het formaat van de oesters wordt aangegeven met getallen van 5 tot 0, waarbij 5 het kleinst is.

Over Krijn Verwijs

Krijn Verwijs Yerseke BV is al in 1880 opgericht als kweekbedrijf van oesters, nu levert het bedrijf dagelijks oesters en mosselen onder de merknamen ‘Premier’ en ‘Premier Premium Quality’. De oesters van Krijn Verwijs komen uit Nederland, Denemarken en Ierland. Daarnaast legt Krijn Verwijs zich toe op de promotie van Zeeuwse mosselen als alternatief voor vlees. Mosselen hebben een heerlijke zilte smaak en bevatten weinig calorieën, maar zijn rijk aan eiwitten, mineralen en vitaminen. Bovendien zijn mosselen een echt regionaal product en hebben een veel lagere milieubelasting dan vlees.

Specificaties

Vangstgebied NOORDOOSTELIJKE DEEL ATLANTISCHE OCEAAN
Latijnse naam OESTERS
Keurmerken Vis en Seizoen
IK KOOK BEWUST

Specificaties vis

Kweek of wild Wild
Temperatuurstroom Vers

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 2 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Gekookte aardappelen, 10%rundvlees (gekookt rundvlees,rundvleesbouillon, zout), plantaardige olie(raap), dextrose, augurken, voeding szuur(azijnzuur, citroenzuur, melkzuur,ascorbinezuur), wortelen, suiker, doperwten,SCHARRELEIGEEL, TARWEzetmeel,zout,gemodificeerd maïszetmeel,maïszetmeel, conserveermiddelen (E202,E211), verdikkingsmiddel (E401, E412, E415),antioxidant (E385, E392) ,MOSTERDZAAD,aroma (SOJA), aardappelzetmeel,glucosestroop, fructosestroop,smaakversterker (E621, E627), uien,tomatenpuree, gistextract, gemodificeerdaardappelzetmeel, kruiden, kleurendlevensmiddel (concentraat van rode bieten),specerijen, kleurstof (E150a, E150c, bietenrood),plantaardig eiwithydrolysaat (SOJA), natuurlijkaroma, zoetstof (acesulfaamK), uienolie

Allergie-informatie info