Gambero rosso di mazara essence

Merk
Rosso di mazara
Verpakking
Fles 100 milliliter
Artikelnummer
38302110
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

De Gambero Rosso is voor deze prachtige fles verwerkt tot een elixer op oliebasis. Fluweelzacht met een langdurige nasmaak van zachte zeetonen. Perfect voor elke culinaire bereiding.

Over de Gambero Rosso

De Gambero Rosso, ofwel rode garnaal, is te herkennen aan zijn betoverende diep paarsrode kleur. Gevangen in de centraal gelegen wateren van de Middellandse Zee bij Italië. De compacte structuur maakt het snijden ervan makkelijk. De garnaal heeft lichtzoete tonen die de zintuigen prikkelen en heeft een aangename rokerige nasmaak. De vers gevangen rode garnaal ondergaat een thermische schok bij een temperatuur van -50°C in vriestunnels, waardoor de voedingseigenschappen, textuur en smaak behouden blijven. Door ze vervolgens in de vriezer te bewaren op een temperatuur van -18°C blijft de originele kwaliteit van de rode garnaal gegarandeerd bewaard. Daarnaast is de Gambero Rosso sulfietvrij en kan deze kort gebakken, rauw in tartaar of als carpaccio geserveerd worden.

Specificaties

Bewaarconditie Diepvries

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 4 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Zonnebloem olie, gedroogde Gambero Rosso GARNALENSCHAALDIEREN 9%

Per 100 gram

Energie (kJ) 3081
Energie (Kcal) 784
Eiwitten (gram) 13
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 77
- waarvan verzadigd (gram) 15
Zout (gram) 0,7

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Met
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten