Lamsrug hollands

Merk
Hanos
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
30500840

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij.

Deze hele rug van het Hollands Graslam kunt u zelf versnijden en bereiden. Het lamsvlees is mager, heeft een mooie eigen smaak en is prima te combineren met vele verse ingrediënten. Het vlees is mals en licht verteerbaar. U kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig bereid is lamsvlees heerlijk van smaak. Het eten van Hollands Graslam draagt bij aan een duurzame levensstijl en natuurlijk is dit ook van invloed op de smaakbeleving van dit vlees.

100% natuurlijk, 100% smaak

Doordat de organisatie zelf de regie voert over de totale keten weet u zeker dat dit lamsvlees 100% natuurlijk is en van 100% gegarandeerde kwaliteit. Er worden geen toevoegingen van welke aard ook gebruikt. De lammeren hebben een maximale weidegang met rijk, mals gras en frisse lucht. Deze invloeden geven het product zijn unieke smaak.

Over het Hollands Graslam

Het Hollands Graslam graast op de groene weiden van de Betuwe en andere natuurgebieden met een vruchtbare voedingsbodem. Daar genieten de lammeren van het heerlijke verse gras met de daarin aanwezige kruiden. Deze gezonde en gevarieerde voeding zorgt voor de herkenbare smaak van het vlees: de smaak van weleer.

Voor het Hollands Graslam worden uitsluitend de vleesdieren geselecteerd met de juiste vlees- en vetverhouding. De Texelaars en Kruislingen worden gehouden bij zorgvuldig geselecteerde boeren die nog volop zorg hebben voor het dier. De Graslamboer is een buitenmens pur sang en een liefhebber met passie voor perfectie, die gaat voor kwaliteit. De lammeren worden binnen geboren, maar groeien buiten bij de moederdieren op waar ze volop de tijd krijgen om rond te dartelen.

Specificaties

Keurmerken IK KOOK BEWUST

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product beperkt houdbaar
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

100% lamsvlees.

Per 100 gram

Energie (kJ) 659
Energie (Kcal) 157
Eiwitten (gram) 20,7
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 8,3
- waarvan verzadigd (gram) 3,4
Zout (gram) 0,175

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Melk
Zonder
melk
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis