Lamsrump met vetkapje UK

Merk
Hanos
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
30527538
Geldig van 27-05-2024 t/m 23-06-2024
25,95 19,25
per kilogram

Productomschrijving

De lamsrump zit aan de bovenzijde van de lamsbout en staat ook wel bekend als de dikke lende. Het is een mager stukje vlees. Door de boterzachte structuur wordt het beschouwd als één van de meest lekkere delen van het lam. Het subtiele vetkapje bij dit stukje UK lamsvlees zorgt voor extra smaak.

Bereidingstip

Breng op smaak met een rub en gaar sous-vide op 58°C gedurende minimaal 90 minuten en bak vervolgens aan.

Over UK Lamsvlees

Op de boerderijen in Groot-Brittannië zijn dierenwelzijn en duurzaamheid belangrijke speerpunten. De schapenboeren richten hun velden zo in dat de begrazing van de schapen en lammeren de biodiversiteit, gezondheid en structuur van de bodem verbetert. Het regenachtige en gematigde zeeklimaat zorgt ervoor dat er verschillende grassen en kruiden beschikbaar zijn voor de schapen en lammeren, waaronder wilde knoflook, zuring en lavendelhei. Dankzij de uitgestrekte heuvelachtige weilanden kunnen er het hele jaar lammeren geboren worden. De lammeren die in de winter worden geboren worden grootgebracht in de openlucht. Zij kunnen bij het moederschaap drinken en volop grazen van voedzame grond. Het resultaat is een delicate, zoete en kruidige smaaksensatie in combinatie met de zachtheid van mager lamsvlees.

Ook interessant voor u

LAMS BRISKET UK

Lamsbrisket UK

Van der zee30501050

17,95 14,75

per kilogram

LAMSLENDE M/B M/H UK

Lamslende en haasje met bot UK

Van der zee30501160

18,50 16,25

per kilogram

LAMSBOUT OPGEBONDEN UK

Opgebonden lamsbout UK

Van der zee30501150

22,95

per kilogram

Specificaties

Vleesconcept UK lam

Bereiden en bewaren

Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

100% lamsvlees (UK lam).

Per 100 gram

Energie (kJ) 659
Energie (Kcal) 157
Eiwitten (gram) 20,7
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 8,3
- waarvan verzadigd (gram) 3,4
Zout (gram) 0,18

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten