Lamsvoorschenkel uk

Merk
Van der zee
Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
30501180
Geldig van 13-05-2024 t/m 23-06-2024
12,15
per kilogram

Productomschrijving

Deze schenkel is afkomstig van de voorpoot van het lam. Het is een erg smakelijk stuk vlees dat bij een lange garing ontzettend mals wordt. Omdat het bot nog aanwezig is, heeft de lamsschenkel veel weg van een ‘hammer’. Het bot zorgt voor extra smaak aan het vlees.

Bereidingstip

Pekel de FQ shanks in een natte pekel voor minimaal 24 uur. Konfijt ze vervolgens in zonnebloemolie en specerijen naar smaak op 80°C gedurende minimaal 12 uur. Breng het vlees na het konfijten op smaak met een mooie lak.

Over UK Lamsvlees

Op de boerderijen in Groot-Brittannië zijn dierenwelzijn en duurzaamheid belangrijke speerpunten. De schapenboeren richten hun velden zo in dat de begrazing van de schapen en lammeren de biodiversiteit, gezondheid en structuur van de bodem verbetert. Het regenachtige en gematigde zeeklimaat zorgt ervoor dat er verschillende grassen en kruiden beschikbaar zijn voor de schapen en lammeren, waaronder wilde knoflook, zuring en lavendelhei. Dankzij de uitgestrekte heuvelachtige weilanden kunnen er het hele jaar lammeren geboren worden. De lammeren die in de winter worden geboren worden grootgebracht in de openlucht. Zij kunnen bij het moederschaap drinken en volop grazen van voedzame grond. Het resultaat is een delicate, zoete en kruidige smaaksensatie in combinatie met de zachtheid van mager lamsvlees.

Ook interessant voor u

LAMSSCHOUDER Z/SCHENKELVLEES UK
19,95

per kilogram

LAMSRUMP M/VETKAPJE UK
25,95 19,25

per kilogram

LAMS BRISKET UK

Lamsbrisket UK

Van der zee30501050

17,95 14,75

per kilogram

Specificaties

Vleesconcept UK lam

Allergie-informatie info