Wildzwijn bout "select"

Merk
Hanos
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
32301430

Productomschrijving

Wild is het toppunt van duurzaam vlees. Dit geldt voor zowel grof wild als klein wild, waaronder gevogelte. Echt wild is geboren en getogen in de vrije natuur en heeft in alle vrijheid kunnen leven. Het voedselpakket bestond steeds uit wat de natuur in de verschillende seizoenen te bieden had. Omdat wildbeheer onderdeel is van het algemeen natuurbeheer wordt er scherp gelet op de kwaliteit van het leefgebied van de dieren; de zogenaamde biotoop.

BBQ bereidingstip

Wild zwijn heeft een sterke smaak, die het beste te combineren is met een rub met een pikante smaak. Gebruik voor de marinade bijvoorbeeld een dry rub met chipotle. De chipotle pepers zorgen voor de pikante smaak van de rub. Gaar de bout na het marineren indirect, waarbij de barbecue een temperatuur heeft van 140 °C. De wildzwijn bout wordt gegaard tot deze een temperatuur heeft bereikt van 58 °C. Een tip voor een lekkere saus is een saus van bruin bier met groene peper met jus de veaux erdoor.

Specificaties

Keurmerken Ik kOOK Bewust

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na openen verpakking, product beperkt houdbaar
Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC
Bereidingsadvies Maak dit product door en door gaar om schadelijke bacterien uit te schakelen

Ingredienten en voedingswaarden info

Wildzwijnvlees (component kan in,- of aangevroren zijn geweest: niet opnieuw invriezen)

Per 100 gram

Energie (kJ) 510
Energie (Kcal) 122
Eiwitten (gram) 21,51
Koolhydraten (gram) 0
Vet (gram) 3,33
- waarvan verzadigd (gram) 0,99
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 0,48
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0,48
Zout (gram) 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten