Mediterrano mini walnoot

Worst van Slagerij van der Zee

Merk
Van der zee
Verpakking
Stuks 180 gram
Artikelnummer
31365701

Productomschrijving

De mini-mediterrano walnoot is in de eigen worstmakerij van HANOS-slager Van der Zee ontwikkeld. Het worstje wordt volgens mediterraan recept bereid van mager varkensvlees, spek, mediterrane kruiden en is verrijkt met fijne stukjes walnoot. De mini-mediterrano wordt minimaal drie weken in de geconditioneerde droogkamers van Van der Zee gedroogd. De walnoot, kruiden en het vlees zorgen voor een verassend smakelijk worstje. Tip: snijden in dunne plakjes op kamertemperatuur geeft de optimale smaak.

Over Slager van der Zee

HANOS-slager Van der Zee staat voor prima kwaliteit en een messcherpe prijs. Loca is het huismerk van HANOS. Dit huismerk treft u onder meer aan in het assortiment vlees bij zowel vers als diepvries. U kunt denken aan artikelen als biefstuk, entrecote, rib-eye, hamburgers,
schnitzels en carpaccio. Naast het vleesassortiment is het huismerk Loca ook ruim vertegenwoordigd in de productgroep vleeswaren, waar onder meer gangbare vleeswaren als hammen, droge worsten en spekvarianten worden aangeboden.

Bereiden en bewaren

Maximale bewaartemperatuur 18 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

91% varkensvlees, noten (5% WALNOTEN), zout, zoutvervanger (E508), dextrose, aroma (natuurlijk aroma), specerijen, smaakversterker (E621), glucosestroop, antioxidant (E301), specerijenextract, conserveermiddel (E250), Voor 100 g droge worst is 140 g vlees gebruikt, Het worstvel is niet geschikt voor consumptie.

Per 100 gram

Energie (kJ) 1430
Energie (Kcal) 343
Eiwitten (gram) 27,66
Koolhydraten (gram) 2,04
- waarvan suiker (gram) 1,48
Vet (gram) 25,01
- waarvan verzadigd (gram) 8,44
Zout (gram) 3,4

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Met
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten