Hert t-bone gezaagd boerderijhert nz

Verpakking
1 kilo
Artikelnummer
32300690

Productomschrijving

Bereidingstip

Net als bij rundvlees grillt u de herten t-bone direct tot een kerntemperatuur van 50 °C, waarbij de barbecue een temperatuur heeft van 250 °C. U grillt de herten t-bone in totaal 6 minuten. Verpak het vlees vervolgens in aluminiumfolie in en laat dit 5 minuten rusten. Breng hierna op smaak met peper en zout. Een saus die de smaak van hertenvlees mooi complimenteert is een rode wijnsaus met daarin verse groene kruiden.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Bewaaradvies na openen Na ontdooien diepvriesproduct niet meer opnieuw invriezen
Minimale bewaartemperatuur -30 ºC
Maximale bewaartemperatuur -18 ºC
Bereidingsadvies Dit product wordt doorgaans “medium” of “rose” geserveerd.

Ingredienten en voedingswaarden info

Hertenvlees (100%)

Per 100 gram

Energie (kJ) 478
Energie (Kcal) 114
Eiwitten (gram) 20,5
Koolhydraten (gram) 0
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 3,5
- waarvan verzadigd (gram) 1,6
Enkelvoudig onverzadigd vet (gram) 1,2
Meervoudig onverzadigd vet (gram) 0,7
Vezels (gram) 0
Zout (gram) 0,125
Polyolen 0

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten