Uw specialist in wild en gevogelte

HANOS is toonaangevend als het gaat om wild en gevogelte. Het hele jaar door, ook buiten het traditionele wildseizoen, gaat HANOS voor u op jacht naar de beste wildspecialiteiten. Onze visie is simpel: wild moet wild zijn. Nergens in Europa vindt u dan ook een vergelijkbaar assortiment wild en gevogelte uit de vrije natuur, en daar zijn wij trots op!

Wild volgens de richtlijnen

Ons wild en gevogelte wordt deskundig en onder optimale omstandigheden verwerkt in onze wildfabriek in Apeldoorn. In het wildseizoen is het hier een drukte van belang om voor uw gasten een stukje wild te verwerken. Uiteraard gebeurt dit onder strenge veterinaire controle en conform de EEG-eisen en HACCP-kwaliteitszorgrichtlijnen. HANOS is niet alleen gespecialiseerd in Nederlands wild, maar we voeren ook topklasse wild aan uit onder meer Schotland en Polen.

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment wild en gevogelte

Naast het vlees van wild en gevogelte, vindt u in uw groothandel ook een variëteit aan producten waar wild in is verwerkt. Bijvoorbeeld een heerlijke terrine, diverse patés en rillettes, wildsalami's en exclusieve Bertolini-hammen. Op deze pagina vindt u een uitgebreide ranche aan gevogelte, wild en insecten. Van duif, piepkuiken en parelhoen tot pekingeend, kwartel en foie gras. Kennismaken met ons wild assortiment? U vindt elke twee weken een ander product om te proeven op onze proeftafel op de afdeling wildafdeling.