Melk gecondenseerd+ suiker 397gr

Merk
Friesche vlag
Verpakking
Tray 12 blik
Artikelnummer
20310481

Productomschrijving

De gecondenseerde melk van Friesche Vlag is een geëvaporeerde, ofwel ingedikte, melk waaraan suiker is toegevoegd. Dit maakt het product heerlijk romig. De zoete, gecondenseerde melk is voor vele toepassingen geschikt. U kunt er bijvoorbeeld koffie en thee mee verrijken, maar het is ook geschikt voor desserts of om taarten mee te bakken. De gecondenseerde melk is overgewaaid uit Amerika, waar veel glaçages worden gemaakt op basis van ‘full sweetened condensed milk’.

Over Friesche Vlag

Friesche Vlag ontstond toen een groep Friese boeren in 1913 de eerste melkfabrieken van Nederland oprichtten. Na 100 jaar is het merk inmiddels een marktleider geworden op het gebied van koffieverrijkers. Friesche Vlag is een merk van FrieslandCampina. Koninklijke FrieslandCampina is over de hele wereld bekend. FrieslandCampina is al ruim 100 jaar een professionele zuivelfabrikant. Innovatie, leiderschap en ondernemerschap zijn belangrijke speerpunten van FrieslandCampina.

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 17 ºC
Maximale bewaartemperatuur 23 ºC
Bereidingsadvies Gesuikerde gecondenseerde melk kan onverdund worden gebruikt in koffie, thee, chocolademelk, desserts etc. Verdund met 3 delen water

Ingredienten en voedingswaarden info

Volle MELK, suiker 43,5%, stabilisator: calcium chloride

Per 100 gram

Energie (kJ) 1415
Energie (Kcal) 338
Eiwitten (gram) 8,6
Koolhydraten (gram) 54,8
- waarvan suiker (gram) 54,8
Vet (gram) 9
- waarvan verzadigd (gram) 6,1
Zout (gram) 0,24

Allergie-informatie info

Melk
Met
melk