Ingredienten en voedingswaarden
Average yoghurt (melk) met bifidus actiregularis®, vijg (8%), rabarber (8%), suiker (7,4%), braambes (5,6%) pruim (5%) gerehydrateerd, framboos (2,5%), verdikkingsmiddelen (gemodificeerd maiszetmeel, pectine, johannesbroodpitmeel, carrageen), zuurteregelaars (citroenzuur, natriumcitraat, calciumfosfaat), aroma's geconcentreerd vlierbessensap, gekookte suiker (0,05%) braambes - framboos yoghurt (melk) met bifidus actiregularis®, suiker (7,8%), braambes (5 ,6%), framboos (2,5%), verdikkingsmiddelen (gemodificeerd maiszetmeel, pectine), zuurteregelaars (citroenzuur, natriumcitraat), aroma, geconcentreerd vlierbessensap. vijg yoghurt (melk) met bifidus actiregularis®, vijg (8%), suiker (7,5%), geconcentreerd vlierbessensap, zuurteregelaars (citroenzuur, ca lciumfosfaat, natriumcitraat), verdikkingsmiddelen (gemodificeerd maiszetmeel, pectine), aroma. pruim yoghurt (melk) met bifidus actiregularis®, suiker (6,2%), pruim (5%) gerehydrateerd, verdikkingsmiddelen (gemodificeerd maiszetmeel, carrageen), aroma, zuurter
Per 100 gram
Energie (kJ) |
409 |
Energie (Kcal) |
97 |
Eiwitten (gram) |
3,5 |
Koolhydraten (gram) |
13,1 |
- waarvan suiker (gram) |
12,8 |
Vet (gram) |
3,4 |
- waarvan verzadigd (gram) |
2,3 |
Zout (gram) |
0,14 |