Schapenyoghurt aardbei bio vreugdenhoeve

Merk
De vreugdehoeve
Verpakking
Bak 500 gram
Artikelnummer
40300530

Productomschrijving

HANOS heeft een breed assortiment verantwoorde producten. Voor IK KOOK BEWUST selecteren onze inkopers speciaal de producten die verkrijgbaar zijn in het juiste seizoen, op duurzame wijze worden geproduceerd en van ‘dichtbij’ komen. Ze zijn herkenbaar aan het IK KOOK BEWUST logo en zo eenvoudig terug te vinden in onze groothandels en op onze website. IK KOOK BEWUST staat voor duurzaam koken met eerlijke producten van dichtbij. De Vreugdehoeve is onze leverancier van diverse schapenmelk producten.

Deze biologische schapenyoghurt is een heerlijke aardbeien roeryoghurt. Schapenmelkerij ‘De Vreugdehoeve’ onderscheidt zich met deze roeryoghurt, omdat de meeste schapenyoghurts standyoghurts zijn. De smaak is vol, smeuïg en dankzij de aardbeien heerlijk fris. De schapenyoghurt wordt op de melkerij zelf gemaakt.

Over schapenmelkerij 'De Vreugdehoeve'

Herman en Marianne van Assen zijn de eigenaren van schapenmelkerij ‘De Vreugdehoeve’ bij de Vreugderijker Waard. De schapen worden hier op een zo natuurlijk mogelijke manier gehouden. Dit houdt in dat er geen kunstmest of bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Medicatie wordt niet preventief aan de schapen toegediend. De schapen liggen in hun stal lekker in het stro. Net als alle andere biologische bedrijven wordt De Vreugdehoeve gecontroleerd door SKAL: het controle-orgaan voor biologische landbouw- en voedingsmiddelenproducten. Alle producten van De Vreugdehoeve zijn biologisch. Het assortiment van schapenmelkerij.

Specificaties

Biologisch ja
Keurmerken Biologisch / EKO

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 0 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

Gepasteuriseerde schapenmelk*, melkzuurbacteriën, suiker*, aardbei 4,5% *, maiszetmeel*, geleermiddel: pectine E440i, kleurstof: rode bietensap*, natuurlijk aroma. *= van Biologische oorsprong.

Per 100 gram

Energie (kJ) 473
Energie (Kcal) 112
Eiwitten (gram) 4,1
Koolhydraten (gram) 13,4
- waarvan suiker (gram) 12,2
Vet (gram) 4,9
- waarvan verzadigd (gram) 3,2
Zout (gram) 0,1

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten