Yoghurt aardbei

Verse volle fruityoghurt

Merk
De lelie
Verpakking
Pot 200 gram
Artikelnummer
40111824

Productomschrijving

De volle aardbeienyoghurt van De Lelie is heerlijk vol van smaak en van ambachtelijke kwaliteit. Onderin de beker ligt een laagje aardbeiencompote van verse aardbeien. De aardbeien kunnen naar eigen smaak in zijn geheel of gedeeltelijk door de volle yoghurt heen geroerd worden. Perfect geschikt als (onderdeel van een) dessert of verfrissend tussendoortje.

Over De Lelie

De Lelie is een Belgisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in yoghurt en kwark. In 1932 brachten Cornelius Bedeer en Mathilde Verbist de ‘De Lelie-producten’ voor het eerst op de markt. Toen hun zoon Frans 14 jaar was hielp hij mee met het bezorgen van de producten. Eind jaren vijftig worden de yoghurt en kwark niet meer alleen van deur tot deur verkocht, maar ook via winkels. Vanaf dit moment werd het bedrijf steeds groter. In de jaren negentig nemen zoon Luc en schoonzoon Gert De Lelie over. De passie voor de producten en het vakmanschap gaan hierbij niet verloren. De Lelie houdt rekening met mens en milieu. Het bedrijf maakt gebruik van groene energie, zorgt voor een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk en recyclet al haar afvalstromen.

Specificaties

Bereiden en bewaren

Minimale bewaartemperatuur 1 ºC
Maximale bewaartemperatuur 7 ºC
Bereidingsadvies geen

Ingredienten en voedingswaarden info

Volle yoghurt 80% [volle MELK, suiker, magere MELKpoeder, levende yoghurtfermenten], fruitbereiding 20% [aardbei (50%), suiker, water, gemodificeerd maïszetmeel, vruchtenconcentraat, verdikkingsmiddel: pectine, zuurteregelaar: natriumcitraat en calciumcitraat, conserveermiddel: kaliumsorbaat, aroma].

Per 100 gram

Energie (kJ) 412
Energie (Kcal) 97
Eiwitten (gram) 3
Koolhydraten (gram) 14,9
- waarvan suiker (gram) 14,5
Vet (gram) 2,8
- waarvan verzadigd (gram) 1,8
Vezels (gram) 0,2
Zout (gram) 0,1

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Met
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten