Gluco sferificacion

Merk
Texturas
Verpakking
Pot 600 gram
Artikelnummer
25200604
Op dit moment niet leverbaar in uw HANOS vestiging. Neem contact op met onze service desk voor meer informatie.

Productomschrijving

Gluco is een mix van twee soorten calciumzouten. Zeer geschikt om 'omgekeerde' rondvorming te laten plaatsvinden. Wordt veelal gebruikt in de verrijking van melk. Gluco is smaakloos.
Basis: ca. 20 gram op 1 liter massa.

Sferificatión

Gluco kan worden gebruikt voor sferificatión, wat 'rondvorming' betekent. Sferificatión is een van de bekendste technieken uit de moderne gastronomie, ontwikkeld door het team van de gebroeders Adrià . Het komt er in de basis op neer dat u vloeistoffen zeer gecontroleerd kunt laten geleren aan de buitenzijde, waardoor er een dun laagje om de vloeistof ontstaat. Op deze manier zijn 'fake' dooiers, kaviaar en vloeibare olijven redelijk eenvoudig te maken.

Bereiden en bewaren

Maximale bewaartemperatuur 25 ºC

Ingredienten en voedingswaarden info

calciumglucontaat (E-578), calciumlactaat (E-327)

Per 100 gram

Energie (kJ) 1059,5
Energie (Kcal) 244,5
Eiwitten (gram) 0
Koolhydraten (gram) 81,5
- waarvan suiker (gram) 0
Vet (gram) 0
- waarvan verzadigd (gram) 0
Zout (gram) 0,007

Allergie-informatie info

Aardnoten
Zonder
aardnoten
Ei
Zonder
ei
Gluten
Zonder
gluten
Lupine
Zonder
lupine
Melk
Zonder
melk
Mosterd
Zonder
mosterd
Noten
Zonder
noten
Schaaldieren
Zonder
schaaldieren
Selderij
Zonder
selderij
Sesam
Zonder
sesam
Soja
Zonder
soja
Vis
Zonder
vis
Weekdieren
Zonder
weekdieren
Zwavel en sulfieten
Zonder
zwavel en sulfieten