Ofyr island 100-100 pro ceramic d. grijs

Merk
Ofyr
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
59100980

Productomschrijving

Deze complete buitenkeuken van OFYR is makkelijk verrijdbaar dankzij de vier wielen, heeft een handige houder voor specerijen en accessoires én is voorzien van een houtopslag. De Island Pro is gemaakt van duurzaam cortenstaal en kan het hele jaar door buiten blijven staan.

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken en grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel en een echte blikvanger op uw terras.

De OFYR is een zeer efficiënte vuurschaal, de hitte wordt opgeslagen in de plaat en die straalt de warmte vervolgens uit. De OFYR is een warme, gastvrije plek voor zowel intieme en culinaire avonden als voor grote buitenfeesten. ’s Avonds ontstaat er een warm en prachtig lichtspel door het vuur. De grote bakplaat heeft verschillende temperatuurzones.

U kunt vele verschillende gerechten bereiden: van visfilets, grote stukken vlees, eieren tot champignons en cherrytomaatjes. Een groot voordeel ten opzichte van een grill, is dat u producten kunt flamberen.

Gebruik

Doordat de warmtetoevoer vanuit het midden komt wordt de bakplaat 300˚C in het midden en tot 200˚C aan de buitenkant. Door deze verschillende warmtezones trekt de plaat ook een beetje krom naar binnen, waardoor alles wat u niet op de bakplaat wilt hebben het vuur in loopt. Voor het beste resultaat gebruikt u eiken- of beukenhout.

De OFYR is zeer gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Overtollig olie en etensresten belanden namelijk rechtstreeks in het vuur. U kunt met een spatel het vuil zeer gemakkelijk in het vuur schuiven. De OFYR kan daarna afgenomen worden met een vochtige doek en is weer klaar voor gebruik. OFYR Is gemaakt van de koperhoudende staalsoort corten en kan dus in alle weersomstandigheden buiten blijven staan.

Ook interessant voor u