Ofyr xl

Merk
Ofyr
Verpakking
1 stuk
Artikelnummer
59100920

Productomschrijving

OFYR is dé nieuwe manier van outdoor koken en grillen. Het unieke design maakt het tot een ongelooflijk veelzijdig kooktoestel en een echte blikvanger op uw terras. Dankzij de eenvoudige, klassieke lijnen is de OFYR praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past hij perfect in elke omgeving.

De OFYR is een zeer efficiënte vuurschaal. Bij een traditionele vuurkorf verdwijnt de meeste hitte in de lucht. Bij de OFYR wordt de hitte opgeslagen in de plaat en die straalt de warmte vervolgens uit. De OFYR is een warme, gastvrije plek voor zowel intieme en culinaire avonden als voor grote buitenfeesten. ’s Avonds ontstaat er een warm en prachtig lichtspel door het vuur. De grote bakplaat heeft verschillende temperatuurzones.

U kunt vele verschillende gerechten bereiden: van visfilets, grote stukken vlees, eieren tot champignons en cherrytomaatjes. Een groot voordeel ten opzichte van een grill, is dat u producten kunt flamberen. Dankzij de grote afmeting (100/100) kunt u voor zeker voor 50 mensen een gerecht bereiden. De OFYR is gemakkelijk schoon te maken.

Gebruik

Doordat de warmtetoevoer vanuit het midden komt wordt de bakplaat 300˚C in het midden en tot 200˚C aan de buitenkant. Door deze verschillende warmtezones trekt de plaat ook een beetje krom naar binnen, waardoor alles wat u niet op de bakplaat wilt hebben het vuur in loopt. Voor het beste resultaat gebruikt u eiken- of beukenhout.

De OFYR is zeer gemakkelijk schoon te maken en vrijwel onderhoudsvrij. Overtollig olie en etensresten belanden namelijk rechtstreeks in het vuur. U kunt met een spatel het vuil zeer gemakkelijk in het vuur schuiven. De OFYR kan daarna afgenomen worden met een vochtige doek en is weer klaar voor gebruik. OFYR Is gemaakt van de koperhoudende staalsoort corten en kan dus in alle weersomstandigheden buiten blijven staan.

Ook interessant voor u