Laat u verleiden door de wereld van chocolade

Wij nodigen u van harte uit voor de Masterclass Callebaut gegeven door Ton Jongejan. Ton (technisch adviseur bij Callebaut) heeft na zijn bakkersopleiding de horeca-/koksopleiding afgerond, waarna hij in diverse michelinster restaurants heeft gewerkt.

Tijdens de Masterclass zullen wij onder andere de volgende onderwerpen behandelen:

  • Herkomst en productieproces van chocolade (bean-to-bar).
  • Basistechnieken zoals kristalliseren.
  • Toepassingen zoals bonbons en friandises.
  • Proeverij van chocolade.


Vanaf 11:00 uur wordt u ontvangen met koffie, thee en patisserie. De masterclass start om 11:30 uur en duurt tot circa 14:00 uur. Deze vindt plaats in de  demonstratiekeuken en wordt verzorgd door ons professionele keukenteam.

Callebaut maakt enkel gebruik van de fijnste ingrediënten en produceert al meer dan 100 jaar de Finest Belgian Chocolate in het hartje van België. De chocolade van Callebaut wordt gemaakt met toewijding, die wordt doorgegeven van generatie op generatie en de chocolade wordt elke dag opnieuw gebruikt door chefs en chocolademakers voor de creatie van heerlijke lekkernijen.

Dit HANOS event is uitsluitend toegankelijk voor professionals. Uiteraard is dit event kosteloos bij te wonen. Wél is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u direct aan!

Datum en locatie

09-09-2019 11:00 HANOS Heerlen
30-09-2019 11:00 HANOS Groningen Volgeboekt
07-10-2019 11:00 HANOS Nijmegen Volgeboekt
04-11-2019 10:00 HANOS Heerenveen Volgeboekt