ONS CULINAIRE TEAM TRAKTEERT U OP EEN UITGEBREID PROGRAMMA, BOORDEVOL INSPIRATIE.

Op veler verzoek zal ons culinair team ook dit jaar wederom een aantal masterclass presenteren rondom het thema desserts en patisserie in de gastronomie.

Deze masterclass omvat dit jaar onder meer technische uitleg en culinaire inspiratie over onder meer:

  • Veel “eenvoudige” tips en trics voor in de keuken zonder patissier
  • Vegan tips voor desserts
  • Zoete bouillons
  • Klassieke desserts omgebouwd naar moderne inspiraties
  • Trend: hartige desserts.

Deze masterclass organiseren we in samenwerking met Elements by Didess. Diepgevroren dessertelementen, ontwikkeld door Dirk Peeters, Carlos Deleye en Best Pastry Chef 2017 Roger van Damme. Ze kunnen gebruikt worden als bouwstenen van een kwalitatief hoogstaand en exclusief dessert. U bent steeds zeker van overheerlijke dessertelementen met dezelfde unieke smaak, kleur en textuur.

De belangrijkste ambitie van Didess is het delen van inspiratie, creativiteit en expertise met chefs in binnen- en buitenland, wat resulteert in een rijke variatie aan artisanale en vernieuwende producten die vanuit de kunst en de liefde van het vak zijn ontstaan en met de grootste zorg en deskundigheid zijn bereid.

De recepten ontvangt u nadien mee naar huis, dus laat u informeren en inspireren tijdens deze unieke masterclass!

Programma:
Ontvangst: vanaf 11.00 uur
Aanvang masterclass: 11.30 uur
Einde: 14.00 uur

Deze masterclass is gratis toegankelijk voor horecaprofessionals.

Datum en locatie

30-10-2018 11:00 HANOS Zwolle
31-10-2018 11:00 HANOS Den Haag-Delft
06-11-2018 11:00 HANOS Heerlen
07-11-2018 11:00 HGC-HANOS Antwerpen Volgeboekt
13-11-2018 11:00 HANOS Amsterdam
14-11-2018 11:00 HANOS Eindhoven