In de professionele keuken

Gastronomisch werken met de Big Green Egg in de professionele keuken. Exclusief voor HANOS komt Big Green Egg-specialist Leonard Elenbaas langs om u mee te nemen in de wereld van het groene ei.

De masterclass is interessant voor elke professionele chef die werkt of wil gaan werken met een Big Green Egg in de keuken, elke chef die meer uit zijn ‘ei’ wil halen en elke chef die wil leren hoe hij of zij het ‘ei’ beter kan beheersen en gebruiken.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • basisbeginselen van het werken met een Big Green Egg
  • temperatuurbeheersing
  • roken en grillen
  • het gebruik in de à la minute service
De HANOS masterclasses zijn uitsluitend toegankelijk voor professionals. uiteraard zijn de masterclasses kosteloos bij te wonen. wél is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u direct aan!

Datum en locatie

01-07-2019 11:30 HANOS Nijmegen
02-07-2019 11:30 HANOS Venlo
08-07-2019 11:30 HANOS Eindhoven
09-07-2019 11:30 HANOS Apeldoorn