Laat u door Ronald meenemen in de wereld van whisky, als Brand Ambassador. Ronald geldt als één van de grootste whiskyspecialisten van Nederland. Als iemand u alles kan vertellen over whisky dan is het Ronald. Een masterclass op het hoogste niveau!

Wat kun je o.a. verwachten:
Whiskygoeroe Ronald is een ware professional, die u meeneemt op een inspirerende reis langs verschillende distilleerderijen, whisky regio’s en zelfs whiskylanden! Op reis naar Schotland komen we langs de Remarkable Regional Malts van Douglas Laing. Vervolgens neemt Ronald u mee naar de Verenigde staten om de Buffalo Trace Bourbon te proeven. Tevens gaat de reis door Japan en Taiwan om kennis te maken respectievelijk Mars Whisky en Kavalan Whisky. Door de enorme kennis van Ronald wordt het een boeiende en vermakelijke reis door de wereld van whisky!

Ontvangst: 12:30 uur
Start masterclass: 13:00 uur
Einde masterclass: circa 15:00 uur

DIT HANOS EVENT IS UITSLUITEND TOEGANKELIJK VOOR PROFESSIONALS. UITERAARD IS DIT EVENT KOSTELOOS BIJ TE WONEN. WÉL IS ER MAAR EEN BEPERKT AANTAL PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS MELD U DIRECT AAN!

*Tijdens onze evenementen zullen wij de regels welke vanuit het RIVM zijn opgelegd handhaven. Wij vragen uw begrip hiervoor, en vragen u de instructies van onze medewerkers op te volgen indien nodig.

Datum en locatie