De opdracht?

Maak een creatie van Cervena boerderijhert, gecombineerd met producten uit het seizoen. Denk vooral out-of-the-box: bites, streetfood 3.0. Maak een bijzondere presentatie, niet een schilderij op een bord. Van de creatie moeten in ieder geval 3 verschillende delen van het Cervena boerderijhert gebruikt worden, waarvan minimaal 1 deel op de barbecue bereid is. Het gerecht moet goed uit te voeren zijn in een restaurantsituatie. Bedenk bij het gerecht een bijpassende drank naar keuze en maak daarmee een perfecte combinatie die de smaken van de creatie versterken. Het staat de deelnemer vrij om te bepalen welke drank dit is: een cocktail, wijn, bier, koffie, thee, een infusie van groenten, alles is geoorloofd... So let's be creative together!

De finalisten zijn geworden:

  • Ria Joosten Catering&Evenementen | Martijn Jansen 
  • Jansen en Jansen | Remko Wols
  • ‘t  Amsterdammertje | Marco van de Wijngaard
  • Bistro Velvet | Mario Eijkelkamp
  • Herberg de Zoelensche Brug | Jeffrey Schoeman
  • Restaurant at home | Kamil Piasecki & Joeke Warmerdam
  • Rudy's Lunch & Diner | Rudy Westerman
  • Brasserie Bru | Jeroen Rikkels
  • De Repertoire | Joris Wils

De finale vindt tussen 11.00 en 16.00 uur plaats in het Culinair Theater van HANOS Den Haag-Delft. Rondom de wedstrijd organiseert de vestiging diverse kookdemo’s en proeverijen met Cervena boerderijhert en Nieuw-Zeelandse wijnen. De finalisten strijden voor prachtige prijzen:

1e prijs: 
Reis voor 2 personen naar Nieuw-Zeeland met €1000,- zakgeld 

2e prijs: 
Big Green Egg Large 

3e prijs: 
Big Green Egg Medium

Komt u kijken naar de bloedstollende finale?
U bent van harte welkom bij HANOS Den Haag-Delft op maandag 19 februari! Tijdens de finale koken de deelnemers niet alleen voor de jury, maar worden er óók kleine hapjes gemaakt voor het publiek.

Datum en locatie

19-02-2018 11:00 HANOS Den Haag-Delft