Edwin Vinke, chef-kok en eigenaar van tweesterrenrestaurant De Kromme Watergang verzorgt exclusief bij HANOS een masterclass.

In 1993 is het zover, samen met zijn vrouw Blanche Vinke begint Edwin Vinke restaurant De Kromme Watergang in Slijkplaat, een klein dorpje naast Breskens. Het oude dorpsschooltje wordt omgezet in een stijlvol restaurant. De keuken is gebaseerd op de zilte en aardse smaken die terug vinden zijn rondom het restaurant. Edwin streeft ernaar om lichte, gemakkelijk verteerbare en creatieve gerechten te maken geïnspireerd op het mooie Zeeuws Vlaamse landschap. Alle gerechten zijn biologisch en bevatten geen conserveringsmiddelen of suiker. Dit resulteert in gezond, maar vooral lekker eten. Zeeuwse streekproducten worden met precisie en persoonlijkheid bereid.

Edwin werkt met Zeeuwse ingrediënten waar zeewier centraal staat.

Edwin Vinke werd in november 2010 door de Gault Millau uitgeroepen tot Chef van het jaar voor 2011. In 2005 werd het restaurant gewaardeerd met een eerste Michelinster; in 2011 volgde de tweede. GaultMillau kende het restaurant in 2016 18.5 van de 20 punten toe.

U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom. De masterclass start om 11.30 uur.
Deze masterclass is mede mogelijk gemaakt door Your Well, The Seaweed Company.

HANOS masterclasses zijn uitsluitend toegankelijk voor professionals.Uiteraard zijn de masterclasses kosteloos bij te wonen. Wél is er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u direct aan.

U bent van harte welkom!

 

Datum en locatie

16-10-2017 11:30 HANOS Den Haag-Delft