Laat u inspireren door én informeren over ons voorjaarsassortiment.

De lente biedt veel mogelijkheden voor culinaire hoogstandjes. Met het frisse voorjaarsgroen, asperges en lamsvlees kunt u veel kanten op in de keuken. Tijdens de Gastrodagen laten we u graag verschillende bereidingen zien én brengen we u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Tijdens demonstraties, workshops en proeverijen wordt u al het moois voor een geslaagd culinair voorjaar getoond. Op het programma staan onder meer:

  • groene soepen en sauzen - smakelijk, kleurrijk én snel te maken
  • voorjaarswijnen - fris, grassig en stuivend in het glas
  • bereidingen met asperge
  • demonstraties met de Instant Dry Ice Tube - met deze innovatie maakt u in een handomdraai droogijs voor een fraai rookeffect
  • proeverijen met onder meer de bruisende wijncocktail  Ibiza Ice en met bijzondere chocolade van chocoladekunstenaar Gido van der Kam

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur!

 

 

 

 

Datum en locatie

01-05-2017 10:00 HANOS Amsterdam Bel ons om u aan te melden

WORKSHOP BROOD & BANKET I.S.M. LANTMÄNNEN UNIBAKE

KENNIS, INSPIRATIE & WASTE CONTROL

met onder meer:
- hoe bak je brood en viennoiserie af en welk effect heeft dit op het product?
- eigenschappen van ingrediënten,wat betekent het voor de klant
- kostprijscalculatie voor maximaal rendement
- verrassende recepten met interessante marges
- minimalisering van derving

08-05-2017 10:00 HANOS-ISPC Breda

Doorlopende workshop brood & banket in samenwerking met Bussing, Bresc Produits Culinares en Lantmännen Unibake.

Kennis, inspiratie & waste control.

met onder meer:
- hoe bak je brood en viennoiserie af en welk effect heeft dit op het product?
- eigenschappen van ingrediënten,wat betekent het voor de klant
- kostprijscalculatie voor maximaal rendement
- verrassende recepten met interessante marges
- minimalisering van derving

15-05-2017 10:00 HANOS Venlo
29-05-2017 10:00 HANOS Heerenveen
12-06-2017 10:00 HANOS Den Haag-Delft