Kaas in het najaar

De mooiste kazen, begeleiders en technieken voor de professionele gastronomie. Dat er met kaas nog veel meer mogelijkheden zijn in de gastronomie, laten we u graag zien én natuurlijk proeven tijdens de uitgebreide en diverse tasting.

Tijdens deze masterclass bomvol tips, ideeën en professionele recepten nemen wij u mee in de wereld van kaas. Verras uw gasten op een bijzondere manier! Wat dacht u van kaas op de grill en een fondue. Ook geven we tips voor snelle gerechten zoals kaassoepen en -sauzen.

Wat kunt u verwachten?

  • Zeer uitgebreide tasting
  • Seizoenskazen en de juiste opbouw
  • Gastronomische kaasbegeleiders
  • NO WASTE, tips voor kaasverwerking en MEP
  • Terraskaasjes
  • Kaasfondue
  • Do's en dont’s
  • De lekkerste kaasdippers

Michel ter Hart

Michel ter Hart is de kaasspecialist van HANOS en houdt zich elke dag bezig met het inkopen van kazen voor onze groothandels en als echte kaaskenner deelt hij graag zijn expertise.

Hij won zelfs de titel beste kaasproever van Nederland tijdens de 18e editie van het Buitenlandse kaas Keur Concours. Michel werkt tijdens de masterclass samen met onze culinair adviseur van de vestiging.

Datum en locatie

23-01-2024 10:00 - 12:30 HGC-HANOS Antwerpen Volgeboekt