Gastronomisch werken met de Big Green Egg in de professionele keuken. Exclusief voor HANOS komt Big Green Egg-specialist Leonard Elenbaas langs om u mee te nemen in de wereld van het groene ei.

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • basisbeginselen van het werken met een Big Green Egg
  • temperatuurbeheersing
  • roken en grillen
  • het gebruik in de à la minute service

U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom. De masterclass start om 11.30 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur.

We verheugen ons op uw komst.


Over Leonard Elenbaas
Leonard staat wereldwijd bekend als een van de specialisten in het werken met de Big Green Egg in professionele keukens. Vanuit zijn 'pure passie on tour' is hij dan ook de absolute kenner op dit gebied.

Datum en locatie

13-06-2017 11:30 HANOS Zwolle Volgeboekt

De ontvangst is in het grand café van HANOS Zwolle. De masterclass wordt in Studio Senses gegeven.

19-06-2017 11:30 HANOS Den Haag-Delft