Wat kunt u onder andere verwachten?

In deze masterclass laat Linda Steen - Chef en Culinair Adviseur bij Redefine Meat - ons kennis maken met een geheel nieuwe categorie binnen het vleesschap: nieuw-vlees. Redefine Meat noemt dit nieuw-vlees omdat het op alle vijf zintuigen dezelfde beleving geeft als dierlijk vlees, maar 100% plantaardig is. In deze masterclass boordevol tips, ideeën en overheerlijke recepten laten we u zien dat vegan producten perfect intzetbaar zijn binnen de huidige gastronomie. Dit betekent aandacht voor de laatste trends, zoals streetfood, casual- én fine dining en u krijgt alle informatie en inspiratie voor het Redefinen van uw eigen menukaart. Uiteraard is er ook mogelijkheid om te proeven!

In deze masterclass laten we zien:

  • Live presentatie over de producten van Redefine Meat: van kebab en pulled beef tot gehakt en pulled pork.
  • Bereidingen van verschillende gerechten, inclusief een uitgebreide tasting.
  • Volop culinaire inspiratie op het gebied van onder andere streetfood, fast casual/catering én fine dining.

Linda Steen

Linda Steen, Chef en Culinair Adviseur bij Redefine Meat, heeft als missie om een duurzamer voedsel ecosysteem te promoten voor mens en planeet. Haar jarenlange (internationale) ervaring heeft haar gevormd tot een chef met een bijzondere avant-gardische insteek. Haar kookkunsten lopen uiteen van streetfood tot gastronomische gerechten.

Datum en locatie

04-04-2023 10:00 - 12:30 HANOS Maastricht
25-04-2023 10:00 - 12:30 HANOS Hengelo
09-05-2023 10:00 - 12:30 HANOS Eindhoven
23-05-2023 10:00 - 12:30 HANOS Den Haag-Delft