Activiteiten & Evenementen HANOS

Maatregelen met betrekking tot onze evenementen, workshops en masterclasses!

Onze workshops en masterclasses die gepland stonden tot 1 juni zijn geannuleerd! Mocht u zich hiervoor hebben ingeschreven dan ontvangt u hierover separaat bericht. Afhankelijk van verdere ontwikkelingen, hopen wij u in de toekomst te kunnen informeren over een eventuele nieuwe datum. Het voorjaarsevenement dat gepland stond op 3 en 4 april komt eveneens te vervallen.

Lees meer over de maatregelen

Activiteiten & Evenementen

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf! Onze kalender is in 2020 weer goed gevuld. Hij staat boordevol interessante workshops, masterclasses en vele andere activiteiten. Kortom: genoeg mogelijkheden om in informele setting, samen met andere vakgenoten, geïnformeerd en geïnspireerd te raken.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze activiteiten en hopen u vaak te mogen ontmoeten op deze evenementen. Klik op onderstaande button om direct alle aankomende activiteiten en evenementen te bekijken.

Bekijk alle activiteiten & evenementen

Blader door het activiteitenboek 

Workshops bij HANOS

Workshops

"Gedegen en vakinhoudelijke inspiratie voor de food professional."

Kennis en inspiratie gedeeld door onze enthousiaste vakspecialisten. De uitgelezen kans om in korte tijd een dosis kennis op te doen en bij te praten met vakgenoten. Onze workshops kennen een informeel karakter en worden in een presentatievorm gegeven, zodat u de informatie duidelijk en eenvoudig kunt volgen.

Workshops
Masterclasses bij HANOS

Masterclasses

"Nationale en internationale chefs en specialisten vormen de basis van onze masterclasses."

Op zoek naar inspiratie in uw vakgebied? Leren van de besten? Inspiratie en informatie verkrijgen op het hoogste niveau? Dan zijn de HANOS masterclasses wat voor u. Thema en inhoud staan centraal en de verdieping op het vakgebied gaat altijd verder dan de basis.


Masterclasses
FoodXperience

FoodXperience

"FoodXperience is hét culinaire inspiratieplatform."

Op ons platform FoodXperience staan meer dan 3000 inspirerende recepten die wekelijks worden aangevuld. Daarnaast staan er handige video's voor de food professional en bijzondere interviews met topchefs. Tijdens onze FoodXevents verzorgen de beste internationale chefs unieke masterclasses. Smaakt dat naar meer? Volg ons dan!

Facebook Instagram
Chefs Revolution

Evenementen in beeld

Chefs(R)evolution 2020

Op 6 en 7 september 2020 vindt Chefs(R)evolution plaats, 'The Dutch avant-garde cuisine festival'. De 5e editie van dit culinaire spektakel vindt plaats in Zwolle. Tijdens dit evenement presenteert een selectie van de beste chefs ter wereld hun kunsten. Daarnaast vinden er ook wedstrijden op topniveau plaats. Ook is er een vrij toegankelijke BOERenmarkt XL aanwezig waar u het culinaire foodfestival kunt ontdekken, proeven en beleven.

Voor meer informatie en kaartverkoop ga naar de website: Chefs(R)evolution

Uitgelichte events

Hidde de Brabander

Masterclass Hidde de Brabander powered by Callebaut

Bekijk
Workshop A brand new day

Workshop A brand new day | Cocktails & drinks, creating experience

Bekijk
Workshop basis barista

Workshop basis barista | Powered by Coffee Experience

Bekijk
Workshop beers and bites

Masterclass Beer & Bites | Ontdek de juiste combinaties

Bekijk

Nieuwsgierig geworden naar de andere activiteiten en evenementen die op onze kalender staan? Bekijk ze hieronder:

Alle activiteiten & evenementen