Activiteiten & Evenementen HANOS

Activiteiten & Evenementen

Werken in de gastronomie vergt vakmanschap en creativiteit, elke dag weer. Wij weten dat als geen ander en maken daarom graag deel uit van uw team. Samen kunnen we op zoek naar de juiste ingrediënten voor uw bedrijf!

Let op! Vanwege de huidige maatregelen hebben wij besloten om onze activiteiten en evenementen tot nader order te cancellen. Wel blijven we doorgaan met het uitzenden van onze livestreams. Zo kunnen we u op afstand blijven inspireren.

Bekijk alle activiteiten Bekijk livestreams

Workshops bij HANOS

Workshops

"Gedegen en vakinhoudelijke inspiratie voor de food professional."

Kennis en inspiratie gedeeld door onze enthousiaste vakspecialisten. De uitgelezen kans om in korte tijd een dosis kennis op te doen en bij te praten met vakgenoten. Onze workshops kennen een informeel karakter en worden in een presentatievorm gegeven, zodat u de informatie duidelijk en eenvoudig kunt volgen.

Workshops

Masterclasses bij HANOS

Masterclasses

"Nationale en internationale chefs en specialisten vormen de basis van onze masterclasses."

Op zoek naar inspiratie in uw vakgebied? Leren van de besten? Inspiratie en informatie verkrijgen op het hoogste niveau? Dan zijn de HANOS masterclasses wat voor u. Thema en inhoud staan centraal en de verdieping op het vakgebied gaat altijd verder dan de basis.


Masterclasses
FoodXperience

FoodXperience

"FoodXperience is hét culinaire inspiratieplatform."

Op ons platform FoodXperience staan meer dan 3000 inspirerende recepten die wekelijks worden aangevuld. Daarnaast staan er handige video's voor de food professional en bijzondere interviews met topchefs. Tijdens onze FoodXevents verzorgen de beste internationale chefs unieke masterclasses. Smaakt dat naar meer? Volg ons dan!

Facebook Instagram

Nieuwsgierig geworden naar de andere activiteiten en evenementen die op onze kalender staan? Bekijk ze hieronder:

Alle activiteiten & evenementen