AGF | HANOS

AGF

De wereld van aardappelen, groenten en fruit

Bij HANOS vindt u het grootste assortiment aardappelen, groenten en fruit. Van producten dicht bij huis, zoals verschillende aardappelsoorten, rode bieten, uien en allerlei koolsoorten tot meer exotische producten, zoals mango's, avocado's en verschillende meloensoorten. Onze inkopers breiden ons assortiment dagelijks uit met producten van over de hele wereld. HANOS doet rechtstreeks zaken met telers. Daardoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten we dat onze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Ook kopen we in bij Rungis – de grootste versmarkt ter wereld – en de ‘EC’ versmarkt in Brussel. 

Kennismaken met ons AGF-assortiment? U vindt ons aanbod zowel online als in onze HANOS groothandels.

Bekijk ons AGF-assortiment

Zomers fruit

Nu in het seizoen

Zomers fruit

In deze tijd van het jaar is het heerlijk zomerfruit weer volop beschikbaar. Ontdek brede assortiment, lees het verhaal van onze telers, bekijk verschillende recepten en lees hoe u van vers zomers fruit heerlijke jam voor later maakt.

Lees meer over Zomers fruit

Maak kennis met ons AGF-assortiment

Aardappelen | HANOS

Aardappelen

Er zijn veel soorten aardappelen, maar hoe zit het precies met de verschillende soorten? Ontdek de verschillende soorten aardappelrassen, de beste toepassing en sluiten af met een paar verrassende en inspirerende recepten met aardappel.

Lees alles over aardappelen

Groene groentes | HANOS

Groene groentes

Een feest op het bord! Met groene groentes kunt u heel erg veel kanten op. Van doperwten tot Padrón pepers. Lees meer over de verschillende groenten, laat u inspireren voor de toepassing en verras uw gast met groen!

Ontdek de groene groentes

Zeekraal | Zilte producten bij- HANOS

Zilte groente

Wij zijn er dol op! We laten u graag kennis maken met een gedeelte van ons assortiment zilte groenten en zeewieren. Stuk voor stuk zilt van smaak, maar dat niet alleen; zilte groenten vol vitaminen en mineralen uit het zeewater! Laat uw gasten de unieke zilte smaak ervaren.

Ontdek ons assortiment

Tuinkruiden | HANOS

Tuinkruiden

Verse (tuin)kruiden maken uw gerecht compleet. Ze geven uw gerecht extra geur, smaak én kleur. Bekijk een selectie van de tuinkruiden die HANOS aanbiedt en enkele producten en gerechten waarin tuinkruiden zijn verwerkt.

Ontdek de tuinkruiden

Eetbare bloemen | HANOS

Eetbare bloemen

Eetbare bloemen zijn enorm in populariteit gestegen in de gastronomie. Deze bloemen geven uw gerechten als decoratie een finishing touch. Bovendien zijn ze vanwege hun smaak ook een verrassende toevoeging. Bekijk een deel van ons assortiment eetbare bloemen.

Meer over eetbare bloemen

Frites uit Zuyd patat | HANOS

Verse friet

Frites uit Zuyd maakt frites speciaal voor de horeca, van aardappel tot voorgebakken frites. De aardappelen die worden gebruikt, worden puur geteeld op smaak. Deze frites worden vers op bestelling gemaakt. HANOS ging op bezoek bij Frites uit Zuyd.

Lees meer


Laat u inspireren!

Groente in de hoofdrol

Groenten staan steeds meer in de hoofdrol en de mogelijkheden zijn eindeloos. Aardappelen, groenten en fruit lenen zich uitstekend als ingrediënten voor mooie en verrassende gerechten. Op ons platform FoodXperience vindt u veel verschillende recepten. Hieronder vindt u enkele van deze inspirerende recepten.

Bloemkool | Groente in de hoofdrol

Bloemkool

Gebakken paarse en witte bloemkool. Serveer met burrata, beurre noisette, tomberry tomaten en geroosterde hazelnoten.

Bekijk recept

Paarse kool | Groente in de hoofdrol

Paarse kool

Paarse kool geroosterd met een gasbrander. Door de paarse kool eerst in te strijken met Wasabi dressing krijgt deze groente een bijzondere smaak.

Bekijk recept

Komkommer | Groente in de hoofdrol

Komkommer

Een bijzondere toepassing van de komkommer! Creeer met het sap van een komkommer een ijspastille. Kies een eigen vorm door een siliconemal.

Bekijk recept


Klootwijk AGF | HANOS

Leer onze telers kennen

Wij zijn trots op de samenwerking met onze klanten en leveranciers en wij delen hun verhalen dan ook graag met u.

Maak kennis met enkele van onze AGF-telers, elk met hun eigen specialiteit(en) op gebied van AGF. Doordat HANOS rechtstreeks samenwerkt met telers, kunnen wij u producten van hoge kwaliteit garanderen.


Meer over onze AGF-telers

Meer verhalen over onze leveranciers

Een aantal van hen valt hiermee onder ons 'IK KOOK BEWUST' (IKB) keurmerk. Maak kennis met hun bijzondere verhalen, van welke we er een aantal uitlichten.

Toon en Lies Klomp | IK KOOK BEWUST

Vergeten groenten

Toon en Lies Klomp experimenteren al jaren met het kweken van de beste "vergeten groenten".

Lees het verhaal

Vos fruit | IK KOOK BEWUST

Vos fruit

Met vijf hectare rode bessen en twee hectare frambozen onder glas ligt daar de focus van Vos Fruit.

Lees het verhaal

Van den Belt | IK KOOK BEWUST

Van den Belt tomaten

Broers Jacob en Klaas van den Belt telen al ruim 20 jaar de lekkerste tomaten in de Koekoekspolder.

Lees het verhaal


Bent u nog geen klant?

Word nu klant van HANOS en krijg toegang tot het grootste en meest exclusieve assortiment voor al uw horecabenodigdheden in onze 20 groothandels én online.