Het succes van alcoholvrij bier

Alcoholvrij bier was ooit vooral bedoeld voor de Bob, iemand die geen alcohol dronk als hij nog moest rijden. Deze tijd ligt achter ons. Het aandeel alcoholvrij bier en bier met een laag alcoholpercentage (<3%) stijgt juist. Het slechte imago van alcoholvrij bier is verdwenen en radlers worden steeds populairder.

Dry January

Dry January is de alcoholvrije maand na de feestdagen, een periode waarin doorgaans veel alcohol wordt gedronken. Tijdens Dry January is de uitdaging om een maand lang geen alcohol te drinken. Het concept is ontstaan in het buitenland, maar inmiddels doen ook steeds meer Nederlanders mee aan deze 'droge maand'. Dit heeft een hoop positieve effecten op de gezondheid.

Met onderstaande suggesties bent u voorbereid op Dry January.


Jopen Non IPA

Door het gebruik van een speciale gistsoort wordt er tijdens het brouwproces nauwelijks suiker omgezet in alcohol. Het resultaat? Een smaakvol, fruitig, alcoholarm bier.

Bekijk product

Peroni Libera 0,0%

Licht sprankelend alcoholvrij bier met een verfrissende smaak. Gebrouwen met Italiaanse passie en flair. Past goed bij frisse gerechten, zoals salades.


Bekijk product

Jever Fun

Jever Fun wordt gebrouwen als een volwaardige pils, waarna de alcohol wordt verwijderd via een bijzonder proces, dat de karakteristieke smaken behoudt. Het resultaat? Een alcoholarm bier vol karakter.

Bekijk product


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor de winter

Warmte van de winter

Bij HANOS vindt u alles om een warme winter te creëren!


Laat u inspireren

Inspiratie en recepten op het gebied van dranken

Dranken

HANOS is uw drankspecialist. Of het nu gaat over wijn, whisky, champagne, bier of koffie.

Lees meer