Asian Express

ban_rec_asianexpress_papadum_747x747

Aziatische smaken blijven terrein winnen bij de Nederlandse en Belgische horecagasten. De smaken en geuren uit het Verre Oosten worden steeds meer geaccepteerd en omarmd. Ons keukenteam neemt u daarom mee op reis en geeft zijn visie op de Aziatische keuken met een twist.

Smaken en geuren uit het oosten

De veelzijdigheid, de heerlijke geuren, kleuren en smaken van de Aziatische keuken vindt u terug in de HANOS Special Asian Express. De techniek van stomen en crispy vleesgerechten worden steeds vaker ingezet. Wij laten u daarom graag de fijne kneepjes zien, die ook goed te gebruiken zijn in de niet-oriëntaalse keuken.

FoodXperience

U vindt tal van heerlijke gerechten in de Asian Express: van authentieke dimsum tot heerlijke streetfood gerechtjes en fantastische curries & bumbu's. De recepten uit de Asian Express vindt u op FoodXperience: hét nieuwe inspiratieplatform voor food- en horecaprofessionals. Kijk gelijk op FoodXperience.com/recepten.

Oriëntaals voordeel

De lekkerste gerechten maakt u met de beste ingrediënten. In ons assortiment vindt u tal van prachtige Aziatische producten.

Bekijk het aanbod

Masterclass Asian Express

Onze culinair adviseurs namen de deelnemers van de Masterclass Asian Express mee op reis door het Verre Oosten! Wilt u ook een keer een Masterclass volgen? Houdt dan onze activiteitenkalender in de gaten!

Meer informatie