Barbecue kopen? Ga voor alle BBQ's naar HANOS

De barbecuegroothandel van Nederland, ook voor al uw barbecuebenodigdheden!

Wat ons betreft is dit hét seizoen om een nieuwe barbecue te kopen! En een horeca barbecue kopen doet u natuurlijk hier. Bij ons vindt u ook alle producten voor bij en óp de barbecue. Vlees om te grillen, houtsnippers, barbecuehandschoenen.... Daarnaast kunnen onze non-food specialisten in de groothandel u bijstaan met kennis en advies. Welke barbecue kiest u?

Er zijn veel verschillende soorten barbecues en welke u kiest is helemaal afhankelijk van wat uw wensen zijn. Heeft u een grote buitenkeuken nodig om uw terrasinrichting compleet te maken en waarmee u grote groepen gasten kunt bedienen? En werkt u graag met een gasbarbecue, een elektrische bbq of één op houtskool? Elk model heeft zijn eigen voordelen.

Een Big Green Egg kopen? Dat doet u bij HANOS

Kamado barbecues (Big Green Egg en Patton)

Als we kijken naar houtskool barbecues, dan is een kamado bbq een goede keuze. Wilt u een kamado kopen? Kijk dan eens naar een Big Green Egg of kamado barbecue van Patton. Deze kamado's zijn van hoge kwaliteit en geven u de ultieme grillervaring. De barbecues zijn gemaakt van keramiek, hierdoor is de barbecue temperatuur veel hoger te krijgen én beter te controleren dan bij traditionele houtskoolbbq's. Voor de Big Green Egg bbq's en de Patton barbecues hebben we diverse benodigdheden in het assortiment. Natuurlijk heeft u houtskool nodig, maar bekijk vooral ook de overige accessoires die u nóg meer barbecue plezier geven.

Gas barbecues

U wilt een nieuwe gasbarbecue kopen om uw terrasinrichting helemaal compleet te maken? Dat kan bij HANOS! Bij ons kunt u diverse soorten gasbarbecues kopen. Bijvoorbeeld van de professionele merken Hendi en Boretti. Zij verkopen speciale gasbarbecues voor de horeca, die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid. Koop een grote BBQ, waarmee u veel gasten tegelijk kunt voorzien van heerlijk gegrild voedsel. Of heeft u liever een kleine of zelfs mini gasbarbecue? Ideaal voor kleinere gezelschappen.

Een gasbarbecue heeft een aantal grote voordelen ten op zichte van een traditionele barbecue op houtskool. Het is een zeer gebruiksvriendelijk apparaat, u hoeft enkel een gasfles aan te sluiten en u bent klaar om te koken! De gasbarbecue is snel op temperatuur, wel zo handig als u een terras vol gasten hebt.

Houtskool barbecues en rookovens

Houtskool barbecue kopen? Ook wij zij nog altijd groot fan van de traditionele vorm van barbecueën met houtskool of briketten. Met een houtskoolbarbecue krijgt uw gerecht die bekende rokerige smaak, vooral in combinatie met de houtsnippers van Basbq. Het enige is dat houtskool en briketten lang moeten opwarmen. Om deze reden zijn wij ook een groot voorstander van de Everdure houtskoolbarbecues van 3-sterren-chef en eigenaar van The Fat Duck, Heston Blumenthal. De Everdure by Heston Blumenthal is klaar voor gebruik in slechts tien minuten dankzij het Fast Flame Ingition System.

Everdure by Heston Blumenthal

De Everdure geeft barbecueën met houtskool een geheel nieuwe dimensie. De barbecue is gemakkelijk in gebruik; binnen tien minuten is de barbecue op temperatuur. Het draaispit is verstelbaar en de klauwvormige Cliplock Forks zorgen ervoor dat u ieder stuk vlees veilig kunt ronddraaien aan het spit.

Lees meer over houtskool

HUB Electric Ignition Charcoal Barbeque

Barbecue benodigdheden & must haves

Denkt u ook aan producten voor op, naast en bij de barbecue? Zoals een handige bluetooth thermometer, die u verzekert van een perfect stukje gegaard vlees. Of een slijtvast halterschort met maximaal draagcomfort. Natuurlijk is brandstof een essentieel onderdeel van uw barbecue beleving en daarom hebben we houtskool met specifieke kenmerken. Als ook houtsnippers, waarmee u kunt roken en experimenteren voor nieuwe smaakcombinaties. En bestekbakken met een robuuste look, die perfect passen op een terras waar outdoor cooking onderdeel is van het gastronomische genieten.

Bekijk alle barbecue benodigdheden

Meer voor op uw terras