barbecue alarm

Barbecue alarm!

Geniet maximaal van het mooie weer

Gaat de barbecue aan? Dan bent u hier goed. Met onderstaande producten geniet u van een heerlijke buitenmaaltijd!
Bent u nog geen klant? Word dat nog vandaag en profiteer direct!


Voor op de barbecue

Wij raden de varkensnek aan van de Zweedse varkenboerderij Gårdsgris, waarmee u een pulled pork gerecht kunt bereiden. Lees hieronder ook ons recept. En ideaal voor grillen in deze hitte; gebraden kipdij saté. U hoeft ze alleen goed te verwarmen. Eet u liever geen vlees? Met de beyond burger maakt u een heerlijke plantaardige hamburger op de bbq. 

SPECIALE TIP: Handig is de barbecue bijzettafel. Met deze duurzame en stabiele tafel heeft alle barbecuebenodigdheden altijd binnen handbereik. Wilt u na afloop niet te veel tijd kwijt zijn met schoonmaken? De speciale bbq-braadzakken helpen om voedsel sneller, gezonder en schoner te bereiden.

hea_nws_barbecueweer_1380x350.jpg

Pulled pork is een op lage temperatuur langzaam gegaarde varkensnek met kruiden, die na bereiding letterlijk uit elkaar getrokken kan worden. Door het hoge percentage vet- en bindweefsel droogt de nek niet uit bij een lange bereiding op lage temperatuur. Wij gebruiken hiervoor het Zweeds boerderijvarken Gårdsgris, die dankzij het natuurlijke voer en de optimale houderij-omstandigheden een ongekend volle smaak heeft.

Bekijk het recept op FoodXperience


Voor bij de barbecue

Een frisse salade of gekoeld fruit zijn prettige ingrediënten bij de bbq. Onze dagvers gesneden fruitsalade is daarvoor perfect: u hoeft deze alleen op tafel te zetten. Wilt u liever zelf snijden? De cantaloupe meloen is lekker sappig en lekker fris. Een smaakvolle salade voor bij het stokbrood of de sla zijn de kilobakken van Fano, onder andere in de smaken beenham, sellerie/fruit en kipsaté.


Drank

Geen barbecue zonder een verkoelend drankje. ICE by Blanc Foussy bestaat uit twee demi-sec bruisende wijnen. Beide door het lichtzoete karakter op hun best in groot wijglas met ijs. Maak ook eens verse smoothie, gezond én verfrissend!

SPECIALE TIP: De frisdranken van Fever Tree worden geproduceerd op basis van bronwater en natuurlijke producten, die afhankelijk zijn van de smaak wereldwijd worden geïmporteerd. Bovendien zijn het premium mixers van wereldklasse. Mix ze bijvoorbeeld met Opihr gin. U maakt het helemaal af met de eetbare rietjes met smaak. Deze blijven ongeveer een halfuur goed in een glas.

19 CRIMES CHARD

19 crimes chard

19 crimes

SMOOTHIE BASIS FRUITSAP 1,5L

Smoothie basis fruitsap 1,5l

Fresh fruit express

BLANC FOUSSY ICE ROSE

Blanc foussy ice rose

Blanc foussy

7,50 6,75

per fles

Actie
Smoothies

Maak ook eens een smoothie. Dat is niet alleen heel verfrissend, maar ook gezond en kleurrijk. Bovendien is een smoothie heel snel en eenvoudig te maken. U heeft daarvoor de volgende drie ingrediënten nodig:
1. Een blender is essentieel
2. Voeg fruit toe
3. En kies uw fruitsap en/of yoghurts

Maak zelf smoothies