Sensatie met Beerenburg

Weduwe Joustra en Jan Smink slaan de handen ineen


Het oude ambacht en het 150 jaar oude recept voor Beerenburg van Weduwe Joustra gecombineerd met de vernieuwende ingrediënten van eigenaar en chef Jan Smink van restaurant Smink; dat heeft tot iets moois geleid. Deze Friese smaakmakers hebben samen gezorgd voor een volledig nieuwe Beerenburg sensatie! Beerenburg is natuurlijk heerlijk om aan uw gasten te serveren als aperitief of digestief, maar Jan Smink heeft bewezen dat het ook zeer geschikt is om te verwerken in gerechten. Zo maakte hij een cocktail met Lime Leaf, een jus met Poivre Long en ijs van Tonka Boon. Of u deze Beerenburg dus puur serveert, in een cocktail, verwerkt in patisserie of juist in een hartige bereiding; met deze nieuwe soorten Beerenburg zorgt u voor een ware sensatie!

Jan Smink


Bekijk hieronder de dranken en recepten waarin deze dranken verwerkt zijn.

Lime leaf Beerenburg cocktail

Lime Leaf

Een eigenzinnig citronella aroma. Met in de aanzet zachte citrusvruchten opgevolgd door de bekende kruidigheid en pit van de Weduwe Joustra Beerenburg. Lekker ‘on the rocks’ met een schijfje limoen.

Bekijk het recept

BEERENBURG MET LIME LEAF
22,25 19,95

per fles

Zwezerik gelakt met Poivre Long Beerenburg

Zwezerik gelakt met Poivre Long Beerenburg

Warm, kruidig en pittig. De ferme eigenschappen van Poivre Long (lange peper) voelen zich heerlijk thuis in de Weduwe Joustra Beerenburg. Een ware traktatie voor de smaakpapillen. Zeer geschikt als aperitief.

Bekijk het recept

BEERENBURG MET POIVRE LONG
19,95

per fles

Biest met rood fruit en Tonka Boon Beerenburg ijs

Biest met rood fruit en Tonka Boon Beerenburg ijs

Een beetje vanille, kaneel, amandelen, honing, karamel en kersen vloeien naadloos over in de Weduwe Joustra Beerenburg. Ongezoet en toch zwoel. Uitermate geschikt als digestief.

Bekijk het recept

BEERENBURG MET TONKA BOON
22,25 19,95

per fles


Meer inspiratie

Inspiratie en recepten voor het najaar

Kracht van het najaar

Het najaar heeft iets bijzonders. In dit seizoen van uitersten, vol smaak en beleving, ervaren we samen de kracht van het najaar.

Laat u inspireren

Inspiratie en recepten op het gebied van dranken

Dranken

HANOS is uw drankspecialist. Of het nu gaat over wijn, whisky, champagne, bier, koffie en meer.

Lees meer